Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2020, 15:44
Kasteel Hof ter Linden nog tot eind 2020 beschikbaar als eventlocatie

Kasteel Hof ter Linden nog tot eind 2020 beschikbaar als eventlocatie

13 januari 2020

De geplande verbouwingswerken aan het kasteel van Hof ter Linden in Edegem worden uitgesteld naar begin 2021. Dat is alvast goed nieuws voor de particulieren en bedrijven die op deze unieke locatie volgend jaar nog een feest of evenement willen organiseren. Tot eind 2020 kan het kasteel nog steeds geboekt worden voor huwelijken, meetings en personeelsevents!

Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch park met waterpartijen, verschillende percelen bos en zo’n 20 ha aan landbouwgronden. Dit waardevolle landschap wordt door de eigenaars beheerd en opengesteld voor het publiek via talrijke paden.

Het masterplan voor Hof ter Linden voorziet onder meer in de restauratie van het kasteel en de koetshuizen door de 3 eigenaars. Voor de twee koetshuizen is die restauratie achter de rug, en dus is het de beurt aan het kasteel. De voorziene verbouwingswerken worden echter uitgesteld naar 2021.

Dat is goed nieuws voor iedereen die op deze unieke locatie een feest of evenement wil organiseren. Huwelijksfeesten, communie- en andere familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen, productlanceringen of commerciële events, workshops of teambuildingactiviteiten in de tuinen van het kasteel … Hof ter Linden biedt tal van mogelijkheden voor zakelijke of private bijeenkomsten en evenementen. Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin is het perfecte kader voor events van 10 tot 250 gasten.

Bovendien hecht het event-team van Hof ter Linden het grootste belang aan een creatieve invulling van elk evenement met oog voor elk detail… Het cateringluik kan zowel in-house worden uitgewerkt, maar ook een externe cateringpartner is welkom. Zo wordt elk evenement in het kasteel een op maat uitgewerkte beleving voor alle zintuigen.

Kasteel Hof ter Linden
Adres: Drie Eikenstraat 3, Edegem
Website: www.kasteel-hofterlinden.be
E-mail: events@kasteel-hofterlinden.be