Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2020, 4:43
Blue Rhapsody wint een BEA World Award – kom zelf kijken!
© Robert Aarts

Blue Rhapsody wint een BEA World Award – kom zelf kijken!

07 januari 2020

We zijn trots én verheugd je te mogen uitnodigen op de exclusieve kijkdagen in Antwerpen van de Blue Rhapsody. Met dit fonkelnieuwe schip wonnen we eind november de prestigieuze BEA World Award in de categorie 'BEST CELEBRATION/ PRODUCT LAUNCH VENUE', en jij kan nu zelf komen kijken wat jij er zo leuk aan vindt…

Dinsdag 14, Woensdag 15 en Donderdag 16 januari 2020 laten we je dan ook met plezier deze bijzondere, drijvende locatie zien. Je kan jezelf opgeven door te mailen naar info@battoo.be of te bellen naar Danny op 0496 389 790. Ontdek Blue Rhapsody zelf in volle glorie op één van deze 3 exclusieve kijkdagen in Antwerpen. We ontvangen je graag tussen 10.00 uur en 17.00 uur (enkel op afspraak). De ligplaats is aan het Kattendijkdok ter hoogte van De Villa, vlakbij het Antwerpse Havenhuis, waar je ook gratis kan parkeren.

Een “once in a lifetime” moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenement-doeleinden hebben laten bouwen. Het schip – 85 meter lang en 11.45 meter breed, is grootsmodernluxe en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Ze is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.

Dit fonkelnieuwe schip werd begin juli 2019 in de vaart genomen en is dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland. Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen. Antwerpen, Brussel, Gent of aan een eigen kade? Alles kan en is bespreekbaar! Niet voor niets won Blue Rhapsody eind november de prestigieuze BEA World Award in de categorie 'BEST CELEBRATION/ PRODUCT LAUNCH VENUE'. Bereid je nu dus voor op een next level evenement.

Bereid je voor op Blue Rhapsody.
 

Tot volgende week?
Team Battoo
Danny 0496 389 790

https://constantinbeweging.nl/blue-rhapsody-wint-bea-world-award/

Meer van Battoo :