Vaste & tijdelijke locaties

Sep 28, 2020, 3:42
Grace Kelly op bezoek in Antwerpen

Grace Kelly op bezoek in Antwerpen

04 februari 2020

Grace Kelly, het prachtige varende evenementenschip ligt dinsdag 11 en woensdag 12 februari in Antwerpen voor een avond event. Overdag ontvangen we je graag tussen 9 en 16u om de vele voordelen van de Grace Kelly en haar grote broers Blue Rhapsody en Jules Verne te laten zien met een lekker kopje koffie of thee.

Bel of stuur een mail met het gewenste uur + je contactgegevens, en we zien je graag tegemoet op dit geweldige schip, tijdelijk aangemeerd aan het Havenhuis, Zaha Hadidplein te Antwerpen !

Grace Kelly heeft een maximum capaciteit van 250 gasten aan boord, verspreid over 3 niveaus. Ook het buitenterras doet je dromen op dit prachtige yacht in Grace Kelly stijl.
En ook de catering wordt zeer gesmaakt door de Belgische gasten die tot nu aan boord waren. Kom dus zeker kijken en wellicht vaar jij je volgende evenement samen met Grace Kelly?

Jouw volgende event op de Grace Kelly, Blue Rhapsody of Jules Verne is dus al bij voorbaat een geslaagd event, en daar steekt het team van BATTOO hun handen voor ... in het water.

Voor meer informatie kan je terecht op www.battoo.be, via info@battoo.be of bij Danny op 0496 389 790.

Meer van Battoo :