Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 5:31
De magie van water en een charmante molen

De magie van water en een charmante molen

20 juni 2019

Het Domaine du Moulin d'Eprave, vlak bij Han-sur-Lesse, verwelkomt u in een prachtige groene omgeving die bekendstaat als een van de mooiste Natura 2000-gebieden van Europa, zeer populair om te gaan vliegvissen.

De magnifieke watermolen uit de XVde eeuw zal binnenkort worden hersteld om zelf elektriciteit op het domein te kunnen opwekken. Ontdek eveneens het hotel met 18 elegant ontworpen kamers, het gastronomisch restaurant en het prachtige seminariecentrum met verschillende moduleerbare zalen. De aangeboden ruimtes zijn modern, laten veel daglicht binnen en kijken uit op de tuinen. Het terras en het grote ponton leiden u naar een kiosk voor een lunch of aperitief aan de rand van het water.

Kortom, een unieke site voor seminaries in het groen, maar ook moderne infrastructuren, duidelijke offertes, zachte prijsjes en een gemotiveerd team om uw conferenties, productpresentaties, personeelsfeestjes, incentives en teambuildings te organiseren. Ondertussen kunt u genieten van de groene omgeving en van de talloze sport- en culturele activiteiten van de streek van de Lessevallei.

Voor meer informatie:
Domaine du Moulin d’Eprave
Rue de l’Aujoûle 51, B-5580 Eprave
T: +32 (0) 84 37 73 18
E-mail: evant@eprave.com 
Website: www.eprave.com
©Foto’s: Domaine Moulin d'Eprave

Meer van VisitWallonia :