Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 3:57
Vaar op de Maas van congres naar vergadering

Vaar op de Maas van congres naar vergadering

21 juni 2019

Het Congrespaleis van Luik ligt op enkele minuten van het historische centrum van de stad, haar culturele rijkdommen en haar bruisende nachtleven waaraan ze haar bijnaam 'Vurige Stad' te danken heeft. Het is een niet te missen plek om vergaderingen, congressen en allerlei soorten evenementen te organiseren. Het is bovendien vlot bereikbaar, van waar in België u ook komt, maar eveneens vanuit Nederland, Duitsland of het noorden van Frankrijk.

Met meer dan 15 moduleerbare zalen en 3 amfitheaters, waarvan er één tot 1.000 personen kan ontvangen, zullen de twee grote ruimtes, ideaal voor uw tentoonstellingen, cocktailparty's en maaltijden, u zeker kunnen bekoren. Hun panoramisch uitzicht op de Maas en de weerspiegelingen in het zonlicht die de verschillende ruimtes verlichten, brengen op onmiskenbare wijze een rustgevend gevoel teweeg tijdens vergaderingen en andere evenementen.

Een andere unieke troef is dat het Congrespaleis over zijn eigen aanlegsteiger op de Maas beschikt. Laat u begeleiden door de professionele teams, die een volledig programma aan u zullen voorstellen, zoals bijvoorbeeld een boottocht aan boord van Le Pays de Liège, pendelmogelijkheden naar Liège Expo of het voetbalstadion van Standard Luik.

Voor meer informatie:
Congrespaleis van Luik
Esplanade de l'Europe, 2 te B-4020 Luik
T: +32(0) 4 340 38 88
E-mail: location@palaisdescongresliege.be
Website: www.palaisdescongresliege.be

Meer van VisitWallonia :