Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 4:15
De geneugten van een barbecue te midden van een meer

De geneugten van een barbecue te midden van een meer

19 juni 2019

Hebt u zin om een unieke ervaring te beleven, samen met collega's? Met Grill Island, de eerste barbecueboot van België, ontdekt u de geneugten van barbecueën... te midden van het Meer van Robertville, vlak bij Malmedy!

Grill Island, dat zijn momenteel twee comfortabele boten van 8 personen waarmee u een unieke ervaring kunt beleven door middel van een buitengewoon barbecueconcept, waar alles is voorzien voor u en uw collega's.

Grill Island is het originele idee om al uw evenementen naar een hoger niveau te brengen. Dankzij vertrouwenspartner WeVentures (www.weventures.be) kunt u bovendien profiteren van teambuildingsaanbiedingen op maat voor uw bedrijf en kunt u een van de Grill Island-ervaringen in uw teamdag integreren. En als u niet meteen een barbecuefan bent, kunt u altijd nog kiezen voor een ontbijt of een eenvoudige aperitief. Kortom, een exclusieve ervaring op het water om u een uniek moment aan te bieden, door het riviertoerisme nieuw leven in te blazen en lokale producten in de schijnwerpers te zetten.

Voor meer informatie:
Grill Island
Lac de Robertville, Route des Bains 63, B-4950 Robertville
T: +32 (0) 471 86 39 89
E-mail: info@grill-island.com 
Website: www.grill-island.com
© Foto’s:  Fédération du Tourisme de la Province de Liège

Meer van VisitWallonia :