Vaste & tijdelijke locaties

Jul 18, 2019, 8:35
Val d’Arimont rondt renovatie-werken af

Val d’Arimont rondt renovatie-werken af

14 september 2018

Precies acht jaar geleden namen Richard en Anne-Marie Vervaet Val d’Arimont over. Sindsdien is er bijzonder hard gewerkt aan de opwaardering van het resort in Malmédy. Deel na deel werd grondig aangepakt en dat levert vandaag een schitterende plek op voor zowel families, groepen als bedrijven. Val d’Arimont is er immers klaar voor om u en uw mensen ook te ontvangen voor een teambuilding of bedrijfsevent.

Val d’Arimont light aan de voet van de Hoge Venen, op 3 km van Malmedy. Toen Richard en Anne-Marie Vervaet het resort acht jaar geleden in handen kregen, kregen ze flink wat werk op hun bord. Eerst werden alle badkamers in de huisjes vernieuwd, daarna was het de beurt aan nieuwe keukens, nieuw meubilair, nieuwe gordijnen, decoratie en een fris laagje verf. Iets later werden ook de hotelkamers aangepakt, evenals de overige woningen die nog niet gedaan waren. Bij het binnenbad werden dan weer de kleedruimtes en douches vernieuwd evenals de jacuzzi.

Dit voorjaar is als ‘kers op de taart’ de receptie, brasserie, bar en restaurant ingrijpend vernieuwd. Hierdoor is de ontvangst veel gastvrijer voor de klanten, maar ook voor het personeel is het nu een lust om te kunnen werken in een fijne en moderne omgeving die bovendien voorzien is van alle moderne gemakken.

Het team van Val d’Arimont is er nu helemaal klaar voor om gasten te ontvangen voor een teambuilding of bedrijfsevent. Voor alle activiteiten werken zij samen met professionele partners, maar er is meer: dankzij de unieke ligging kunnen 90% van alle sportieve activiteiten ter plaatse worden georganiseerd, wat een groot organisatorisch voordeel en tijdwinst oplevert omdat er geen verplaatsingen nodig zijn.

Val d’Arimont biedt 37 cottages en 20 hotelkamers en volledig uitgeruste vergaderzalen voor meetings en seminaries (tot 120 personen). Naast een restaurant en brasserie vinden de gasten er ook een binnenzwembad, buitenzwembad, hammam, jacuzzi, … Ook diverse sportactiviteiten zoals tennis, volley, squash, mountainbike, elektrische fietsen, minigolf en wandelingen zijn mogelijk in het knap gerenoveerde resort.

www.val-arimont.be