Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 22:05
Annelies Grietens is nieuw commercieel manager Efteling België en Frankrijk

Annelies Grietens is nieuw commercieel manager Efteling België en Frankrijk

06 september 2018

Sinds augustus heeft de Efteling een nieuwe commercieel verantwoordelijke voor de Belgische en Franse markt. Annelies Grietens (33) volgt Margreet Paauwe-De Vries (39) op, die afgelopen tien jaar country manager was voor de Efteling in België en Frankrijk. Annelies is werkzaam bij de Efteling sinds 2009 en was voorbije jaren aan de slag als marketing manager voor België en Frankrijk.

Annelies zal een lokaal team aansturen vanuit een Efteling-kantoor in Antwerpen. Het team verzorgt commerciële activiteiten voor het Nederlandse attractiepark in België en Frankrijk. Zo is het kantoor verantwoordelijk voor lokale sales, marketing en PR. 

Annelies Grietens: "De Efteling heeft afgelopen jaren grote stappen gezet op de buitenlandse markten. Elk jaar opnieuw vinden steeds meer Belgen en Fransen de weg naar het sprookjesachtige attractiepark in Kaatsheuvel. We gaan met ons team in België verder op de ingeslagen weg en zullen verder bouwen aan de bekendheid van de Wereld van de Efteling, bij zowel het publiek als zakelijke partners."

Wereld van de Efteling

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux, met meer dan 5 miljoen bezoekers in 2017. De Efteling, gelegen net over de grens bij Breda, omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark.

Contactgegevens voor commerciële zaken

Annelies Grietens
agrietens@efteling.com
Tel. +32 (0)3 213 11 80

www.efteling.com