Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 2:16
Trends kiest Exit 5 voor prijsuitreiking ‘Trends Business Tour’ 2016

Trends kiest Exit 5 voor prijsuitreiking ‘Trends Business Tour’ 2016

28 november 2016

De geknipte locatie voor een wedstrijd in het teken van innovatie en duurzaamheid

Trends is dit jaar aan de 5e editie toe van z’n ‘Business Tour’, een zoektocht die het samen met BDO en ING opzet naar ondernemingen die uitmunten in innovatie en duurzaamheid. In 2015 werd Renson zelf nog uitgeroepen tot winnaar van de Trends Business Tour West-Vlaanderen, nu is het met Exit 5 gastheer voor de volgende editie van die prijsuitreiking.

Marianne Follebouckt (Event Manager Roularta Media Group, organisator van de Trends Business Tour): "Renson schopte het vorig jaar inderdaad tot winnaar voor de provincie West-Vlaanderen. Het is dan ook een typisch voorbeeld van een dynamisch groeibedrijf dat sterk inzet op innovatie en duurzaamheid. Vandaar dat we ook heel tevreden zijn dat we dit jaar in hun eigen evenementenruimte Exit 5 terechtkunnen om de opvolgers voor zowel Oost- als West-Vlaanderen bekend te maken."

De organisatie probeert het evenwicht te bewaren door afwisselend voor Oost- en West-Vlaanderen te kiezen als locatie voor de gezamenlijke uitreiking van de Trends Business Tour voor deze twee provincies. Voor hen is het trouwens een echte meerwaarde om bij een vorige winnaar te gast te kunnen zijn voor een prijsuitreiking als deze. Maar uiteraard is dat niet altijd mogelijk. ‘De nodige faciliteiten moeten natuurlijk wel aanwezig zijn om een vlekkeloze organisatie te kunnen garanderen. Hier was dat allerminst een probleem en dus was het mooi meegenomen om deze editie hier te kunnen houden’, bevestigt Follebouckt.

"Voor evenementen als deze moeten we op zoek naar een locatie waar plaats is voor een 150-tal mensen. Er moet een ruimte beschikbaar zijn waar we de mensen kunnen ontvangen en hen nadien een hapje en een drankje kunnen aanbieden, én een seminarieruimte", gaat Marianne Follebouckt verder. "Het feit dat beide ruimtes in Exit 5 mooi op elkaar aansluiten is extra mooi meegenomen."

"Bereikbaarheid is zeker een punt, en met de ligging vlak aan de E17 in Waregem is die hier optimaal. Zo vermijden we drukke stadscentra waar gasten zich hopeloos vast dreigen te rijden", aldus Marianne Follebouckt. "Op het vlak van technische uitrusting van de ruimtes, heeft Exit 5 bovendien een echte troef in handen. Alles is voorzien, van stoelen en tafels over spreekgestoelte en projectoren tot geluidsinstallatie, zodat we geen externe technische leverancier hoeven aan te spreken. Verder zijn ook een bar en zelfs volledig uitgeruste keuken ter beschikking, zonder dat we daarvoor met een vaste cateraar in zee hoefden."

De strakke look van het gebouw en de ontvangstruimte vielen duidelijk ook in de smaak. "In combinatie met enkele eigen accessoires en die van de sponsors van deze prijsuitreiking, zijn we erin geslaagd om Exit 5 volledig naar eigen wens aan te kleden en in te richten."

www.exit5.be

Meer van Renson Exit 5 :

Renson Exit 5