Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 16:20
Verlaagde prijzen voor de varende eventlocaties van BATTOO!

Verlaagde prijzen voor de varende eventlocaties van BATTOO!

15 november 2016

2017 komt eraan: de perfecte gelegenheid om uw medewerkers, klanten en partners te bedanken voor het harde werk en de goede samenwerking van het afgelopen jaar. Liefst in een unieke setting? Dat kan perfect, op één van de drie prachtige schepen van BATTOO - Thalassa, Grace Kelly en Jules Verne – én vanaf nu aan verlaagde prijzen.

De Jules Verne met een maximum capaciteit van 600 personen biedt enorm veel mogelijkheden. Hier kan je zowel perfect een gezeten diner met party voor 400 personen organiseren als een 'floatshow' oftewel een rondreizende beurs. Maar ook een seminarie met plenaire zitting en diverse workshopruimten past hier perfect, om nog maar te zwijgen van het buitendek, waar zelfs een helikopter op kan landen, of een wagen naar binnen kan worden gebracht.

De Grace Kelly heeft dan weer een totaal ander karakter en kan tot 250 personen aan. De luxestijl van Grace Kelly uit de films van de jaren '60 werd helemaal doorgetrokken op dit schip, waardoor de bezoekers een heus 'yacht' gevoel krijgen. Het schip ademt een zeer cosy en intieme sfeer uit en is dan weer perfect geschikt voor kleinere groepen voor een walking of gezeten diner, al dan niet met een dansfeest, een casino-avond, ... puur verwennen! En het paradepaardje van de Grace Kelly is uiteraard de unieke en prachtige suitekamer in het schip. Hier waan je je helemaal in een 5-sterren hotel!

En dan heb je nog ons kleinste schip, de Thalassa. Het Partyjacht is van Nederlandse makelij, rank gelijnd en beeldschoon. De sfeervolle inrichting van de twee salons, de ruime zithoek in de 'Captain’s Corner', de buitendekken en de culinaire traktaties aan boord, vormen de ideale uitgangspunten voor een geslaagde bijeenkomst tot 100 personen.

Jouw volgende event op Jules Verne, Grace Kelly of Thalassa is dus al bij voorbaat een geslaagd event, en daar steekt het team van BATTOO hun handen voor in … het water.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en de aangepaste prijzen kan je terecht op www.battoo.be, via info@battoo.be of bij Danny via het nummer 0496 389 790, maar wacht niet te lang, want voor je weet heb je de boot gemist...

www.battoo.be

Meer van TOP Venues :