Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 11:45
Cafe Local legt focus op bedrijven

Cafe Local legt focus op bedrijven

26 mei 2015

De bekende Antwerpse dancing Café Local kan na het faillissement van de vorige uitbaters opnieuw open, onder dezelfde naam en in hetzelfde kleedje. Maar dit maal ligt de focus op het aantrekken van bedrijven. Café Local wordt de ideale eventlocatie!

De populaire uitgaansgelegenheid Café Local op het Antwerpse Zuid is reeds een tijdje geopend en wordt vanaf nu ook de ideale evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten en seminaries.

Eind oktober ging de handelszaak van de vorige uitbaters failliet. Brouwerij Moortgat nam de inboedel van de curatele over en stelt die nu ter beschikking van de nieuwe uitbater TOP venues.

Café Local wordt onder die koepelnaam vanaf nu ook aangeboden op de B2B markt. Personeelsfeesten, jubilea, klanten events, seminaries, en alles wat binnen het kader past kan er plaatsvinden. Café Local is een unieke locatie in Antwerpen met enorm veel potentieel. Top Venues heeft dan ook geen moment getwijfeld en in overleg met Moortgat Immo een overeenkomst gevonden waarmee iedereen tevreden is.

Het wordt een heel mooi verhaal, wat samen gebracht wordt met 2 toppers uit de eventsector, namelijk JM catering uit Aartselaar als exclusieve cateringpartner en JADA events als evenementiële partner. Er gaan nog enkele partyconcepten door in Café Local, maar feit is dat geïnteresseerde bedrijven er nauwelijks terecht konden afgelopen jaren, omdat de discotheek uiteraard op volle toeren draaide. Dat roer gooit TOP venues nu lichtjes om.

Cafe Local kan tot 800 gasten een fantastische avond bieden, maar biedt ook al mogelijkheden voor een groep van zo'n 150 à 200 genodigden. Daarnaast wordt de locatie ook als seminarieruimte aangeboden, eventueel gekoppeld aan een feest achteraf. Dit is zeker een tendens bij meerdere bedrijven. Overdag wordt er vergaderd en eraan gekoppeld flink gefeest, bij wijze van beloning. Het bedrijf moet dan geen 2 keer iedereen samenbrengen door aparte events te organiseren waardoor het ook nog eens bespaart op catering en locatiehuur: twee vliegen in één klap dus.

Voor meer informatie kan je terecht op www.topvenues.be, via info@topvenues.be of Danny Kayser op 0496 389 790.

Meer van TOP Venues :