Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 9:31
Tijd om te leven: Clouseau in ArtCube

Tijd om te leven: Clouseau in ArtCube

27 september 2016

Eind dit jaar en begin volgend jaar palmt Clouseau opnieuw het Antwerpse Sportpaleis in als voorbode voor de nieuwe (en langverwachte) plaat die in het voorjaar van 2017 verschijnt. Maar zolang hoeven de fans niet te wachten op nieuw werk. Als voorproefje is er de kersverse single ‘Tijd Om Te Leven’. De clip werd opgenomen in ArtCube, de Gentse evenementenlocatie bij uitstek.

De gebroeders Wauters kozen voor de videoclip van hun nieuwste nummer ‘Tijd Om Te Leven’ voor een locatie met best wat levensjaren én feesten op de teller! Het nummer vertelt over iets wat ons allemaal wel overkomt. Voor we het weten is er weer een periode gepasseerd zonder dat we effectief genoten hebben en bewust geleefd hebben.

Tijd om te leven dus, én tijd om te feesten! Wie op zoek is naar de juiste locatie om dat in stijl te doen, is beslist aan het juiste adres bij ArtCube. De van origine oude textielfabriek ‘Galveston’ uit het begin van vorige eeuw werd omgetoverd tot een unieke en karaktervolle evenementenlocatie. ArtCube bestaat uit vier verschillende en met elkaar verbonden feestzalen en is geschikt voor zowel particuliere feesten als de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen. Het team van ArtCube staat klaar om u verder te helpen. Laat hen dus zeker iets weten als je een opvallende locatie zoekt!

Het resultaat van de opnames is binnenkort online te zien. Meteen een unieke kans om niet alleen kennis te maken met de nieuwe Clouseau, maar ook met de troeven van de hipste locatie in Gent.

www.artcube.be

Meer van Artcube :

ArtCube