Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 10:58
Save the date: Work Smarter in ArtCube - 19 mei

Save the date: Work Smarter in ArtCube - 19 mei

15 april 2016

De digitale evolutie en het nieuwe werken gaan hand in hand. Hoe ga je als KMO om met die veranderingen? Op Work Smarter nemen o.a. Jo Caudron, Frank Van Massenhove en Luk Dewulf je mee naar het werken in de toekomst.

Dagverloop

  • 13:00 - 16:00 : Sprekers

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit is CEO en eeuwige optimist van Teamleader. Met een nooit aflatend enthousiasme licht hij zijn visie op de toekomst toe en maakt daarmee de baan vrij voor de volgende sprekers.

Frank Van Massenhove

Frank Van Massenhove is topman van de FOD Sociale Zekerheid en een vurig pleitbezorger van ‘het nieuwe werken’: een andere werkcultuur die de mens centraal stelt en die steunt op respect, resultaten en vertrouwen.

Luk Dewulf

Gelukkige medewerkers én tegelijk schitterende resultaten. Luk Dewulf bewijst het in zijn boek “Mijn baas kiest voor mijn talent”. Als pedagoog en expert op het vlak van talent en burn-out weet hij als geen ander hoe je talent kan laten schitteren.

Jo Caudron

Jo Caudron is één van de internetpioniers in België. Deze geboren verteller neemt u mee in de wondere wereld van de moderne technologie. Op een heldere manier doet hij uit de doeken wat de hoogtepunten en de valkuilen waren in het verleden en geeft hij een zicht op wat ons nog te wachten staat.

  • 16:00 - 18:00 : Beurs
  • 18:00 - 23:30 : After (Net)Work

www.artcube.be

www.worksmarter.gent

Meer van Artcube :

ArtCube