Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 21:02
Parker Hotel Brussels Airport : Een nieuwe sterke naam voor een hotel met karakter

Parker Hotel Brussels Airport : Een nieuwe sterke naam voor een hotel met karakter

28 september 2016

Bij het beëindigen van de franchiseovereenkomst per 1 september hebben de eigenaren van het voormalige Golden Tulip Brussels Airport Hotel ervoor gekozen om het hotel verder te laten gaan onder de naam: Parker Hotel Brussels Airport. Een nieuwe sterke naam, voor een hotel met een sterk karakter.

Het hotel is geen onbekende in Diegem, want het werd in 1973 gebouwd, op 5 minuten van Brussels Airport. De laatste jaren heette het hotel Golden Tulip Brussels Airport, maar dit jaar kwam het franchise contract tot een einde en besloten de eigenaren, Kees van Maaswaal en Harry Heinrichs het hotel een eigen zelfstandige sterke naam te geven: Parker Hotel Brussels Airport. De naam werd met uiterste zorgvuldigheid gekozen. Het afgelopen jaar werd er in de omgeving van het hotel en in de binnentuin, waar het zwembad gelegen is, veel aandacht besteed aan de groene begroeiing en de bomen-partijen. Als de gast niet beter zou weten, waant hij zich in een park in plaats van op 5 minuten afstand van het vliegveld.

Persoonlijke aandacht

parker312016Een airport hotel kent altijd een hele bijzondere bedrijvigheid. Een vliegtuigbemanning die hier overnacht en de dag doorbrengt, zakelijke en privé gasten met familie die voor of na hun vliegreis verblijven en internationale gezelschappen die aan meetings en events in hotel deelnemen, zorgen voor een gezellige dynamische sfeer.

“Een persoonlijke ontvangst en een teken van herkenning door de receptionist of barman wordt door de gast heel erg gewaardeerd,” legt Frank De Neef, General Manager uit. “Misschien iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is in airport hotels. Dit is echter wel één van de troeven van ons hotel. Ons gehele team weet wat persoonlijke aandacht betekent. Zelf vind ik het ook bij mijn taak horen om er te zijn voor de gast. Zo krijgt het hotel een gezicht en een karakter,” aldus  Frank De Neef, die jarenlange hospitality ervaring heeft.

Efficiënte Meetings & Events

Het hotel beschikt over een meeting & event verdieping bestaande uit 10 vergaderzalen, allen met daglicht en met een totaal capaciteit tot 400 deelnemers. Ook hier hoeft de organisator niet op zoek te gaan naar een verantwoordelijke, want het meeting & events team heeft een desk op de verdieping en is dus altijd op de hoogte en dichtbij het evenement.

Chez Daniel – Bar-Restaurant - een heuse troef!

Daniël Bormans is al jarenlang de Executive Chef en kookt met veel passie en plezier. Gasten komen vaak terug naar het hotel vanwege de variatie en heerlijke eerlijke keuken. Of het nu voor een banket, business lunch, drankje met een hapje in de bar of room service maaltijd is, Daniël Bormans en zijn team maken duidelijk het verschil.

“Nu in de zomer komen onze troeven extra goed tot hun recht; relaxen aan het buitenzwembad, een barbecue party in de tuin of een drankje met een hapje op het terras onder de bomen en in een groene omgeving… Het Parker Hotel Brussels Airport het klopt helemaal!,” aldus Frank De Neef.

Parker Hotel Brussels Airport
Bessenveldstraat 15
1831 Diegem
Tel: +32 2 713 66 66
www.parkhotelbrusselsairport.com

Faciliteiten & services
Park Hotel Brussels Airport - 4 sterren categorie

  • 125 comfortabele kamers en suites
  • 64 Classic kamers (25 m²)
  • 56 Deluxe kamers (29 m²)
  • 5 Junior Suite met terras (35-40 m²)
  • Kamerprijzen: vanaf 109 € in het weekend en 200 € tijdens weekdagen
  • Ontbijt: 15€ (bij reservering vooraf) - 19,50€ (ter plaatse)
  • Health & Leisure Club met verwarmd buitenzwembad, jacuzzi, hammam, fitness geopend van 07:00 tot 23:00
  • Gratis en zeer goede Wifi
  • 10 meeting zalen met daglicht en met een capaciteit voor 400 personen in theater opstelling
  • Gratis shuttle van/naar de luchthaven
  • 24/7 Park
  • Sleep & Fly arrangement: inclusief maximum 14 dagen de auto op de afgesloten hotel parking laten staan en shuttle service naar en van de airport

www.parkhotelbrusselsairport.com