Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 7:56
BE OPTIC-beurs zet haar stands op in Wild Gallery

BE OPTIC-beurs zet haar stands op in Wild Gallery

26 september 2016

De tweede editie van BE OPTIC heeft onlangs plaatsgevonden in de Wild Gallery, de befaamde evenementenlocatie in Brussel. BE OPTIC is een vakbeurs die exclusief bestemd is voor professionals uit de wereld van de Belgische en Luxemburgse optiek (opticiens en optometristen). Het event werd georganiseerd door Frederic Graumenz die het concept eind 2014 heeft gelanceerd.

Het doel van BE OPTIC is professionals uit de optieksector de gelegenheid te geven om kennis te maken met de nieuwste trends en collecties, nieuwe producten, accessoires en materialen van verschillende fabrikanten, distributeurs en lokale agenten. En dat allemaal in een aangename en familiale sfeer.

De bezoekers konden rechtsreeks bestellen op de stand van hun keuze of een afspraak maken met de standhouder voor een bezoek aan de winkel. De beurs is bijgevolg een onmisbare afspraak op de agenda van de optieksector in België en Luxemburg.

De keuze voor de Wild Gallery kwam er niet toevallig, vertelt Frederic Graumenz.

“Ik zocht naar een zaal in Brussel die groot genoeg was om alle exposanten in comfortabele omstandigheden te kunnen ontvangen. Ik wilde bovendien geen omgeving waar je een saaie opvolging hebt van kleine zaaltjes. Het idee was om de stands van alle exposanten langs de muren op te stellen om zo in het midden een open en luchtige ruimte te kunnen behouden. Daarbovenop heb ik het sterk geapprecieerd dat de Wild Gallery vrij is van traiteur. Dat heeft ons een vrijheid gegeven die ons erg aansprak. Ook de vlotte bereikbaarheid op amper drie minuten van de Brussels Ring is een onmiskenbaar voordeel.”

De tweede editie van BE OPTIC groeide uit tot een groot succes. Gezien de grote vraag zijn ondertussen ook al de voorbereidingen voor de derde editie van start gegaan.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel:+32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

Frederic Graumenz
info@beoptic.be
Tel: +32 489 77 34 34
www.beoptic.be

Meer van Wild Gallery :