Vaste & tijdelijke locaties

May 25, 2024, 19:34
Uw vergaderingen en evenementen in de Citadel van Dinant, de Priorij van Anseremme of op een van de boten van Croisières Mosanes
(c) Citadelle de Dinant

Uw vergaderingen en evenementen in de Citadel van Dinant, de Priorij van Anseremme of op een van de boten van Croisières Mosanes

10 mei 2024

Ontdek de ideale locatie voor uw zakelijke evenementen: de Citadel van Dinant, de Priorij van Anseremme en les “Croisières Mosanes”. Deze iconische locaties bieden uitzonderlijke omgevingen, aangepaste faciliteiten en een verscheidenheid aan activiteiten voor unieke ervaringen aan de Maas of op het water.

De Citadel van Dinant, die uitkijkt over het hartje van de stad en de Maasvallei, verwelkomt u op een unieke plek vol geschiedenis. Deze exclusieve setting beschikt over drie goed uitgeruste vergaderzalen met verschillende capaciteiten en een professionele keuken. 's Avonds, na sluitingstijd, is het ook mogelijk om de gehele vesting te privatiseren.

Op 4 km van Dinant ligt de Priorij van Anseremme. Deze is gelegen in een park met majestueuze bomen, en genesteld in een meander van de Maas, met uitzicht op de indrukwekkende rotsformatie van Moniat.

De grote Sint-Hubertuszaal, met hoge plafonds, stenen muren en zichtbaar houtwerk, biedt een heel bijzonder karakter voor uw hoogwaardige evenementen. 

De boten van Croisières Mosanes zijn perfect voor het organiseren van uw professionele evenement op het water. Vanuit Dinant vertrekken 3 perfect uitgeruste boten met verschillende capaciteiten, die plaats bieden aan 30 tot 50 personen voor uw vergaderingen, seminaries en banketten.

Activiteiten en teambuildings

De Citadel biedt een ruime keuze aan activiteiten om te beleven na uw vergadering of seminarie.

Van het ontdekken van de geschiedenis van de Citadel met een verhalenverteller, tot verschillende exclusieve ervaringen zoals het ontdekken van de Maasvallei op een Vespa, of op een all-terrain elektrische scooter.

Waarom stapt u niet aan boord van de Cheops of Tenaciter voor een culturele, muzikale of gastronomische privécruise op de Maas?

Om de banden tussen uw teams op een leuke manier te versterken, biedt de Citadel ook teambuildings in de meest geheime delen van de Citadel. Gerenommeerd sommelier Eric Boschman laat u kennismaken met het Belgische smaakerfgoed aan de hand van degustaties en food & wine of beer pairings.

La Citadelle de Dinant S.A.
Dominique André
Chemin de la Citadelle, 1 - 5500 Dinant
T : +32 82 22 36 70 / +32 475 33 01 76
E: event@citadellededinant.be
www.citadellededinant.be

Meer van VISITWallonia :