Vaste & tijdelijke locaties

May 25, 2024, 19:18
Ontdek een uniek Business & Event Center in het Duitstalige gedeelte van de provincie Luik, in België

Ontdek een uniek Business & Event Center in het Duitstalige gedeelte van de provincie Luik, in België

10 mei 2024

Wilt u er even tussenuit en geconcentreerd, in een rustige omgeving vergaderen? Dan bent u hier aan het goede adres. Het “Kloster Heidberg” kan zowel voor diverse workshops & vergaderingen, corporate meetings, seminaries, incentives, presentaties, bedrijfs- en privéfeesten met of zonder overnachting geboekt worden.

Kloster Heidberg is geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw. Het klooster werd helemaal gerenoveerd met respect voor de eeuwenoude geschiedenis en omgetoverd tot een top-notch Business & Event Center met slaapgelegenheid dat flexibel voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals corporate meetings, seminaries, bedrijfsincentives .…

Het Business & Event Center telt vijf vergaderzalen (tot 285m²) met state-of-the-art technologie, alsook een kapel die kan worden ingezet voor voorstellingen, kamerconcerten, vergaderingen, recepties en feesten. Als u opteert voor meerdaagse meetings, kunt u rekenen op 38 comfortabele tweepersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM). Catering wordt tot in de puntjes voorbereid. Het klooster heeft een eigen restaurant met een capaciteit tot 76 personen. Ook externe catering behoort tot de mogelijkheden indien u een eigen vaste cateraar wenst in te schakelen. Het klooster kan tevens volledig privé worden afgehuurd.

Na inspanning volgt ontspanning. De prachtige landschappen, diverse vrijetijdsfaciliteiten en een uitstekende keuken van de regio zorgen voor heel wat mogelijkheden om na het harde werk een beetje of veel stoom af te laten. Een greep uit de brede waaier van mogelijkheden: rope skipping, zeilen, wandelen, langlauf, golf, geocaching, kook- en cocktail workshops, wijn- en bierproeverij of een proeverij bij Distillerie Radermacher.

Alle voordelen in één oogopslag:
-Ideaal gelegen in de Euregio
-5 vergaderzalen (tot 285m²)
-38 tweepersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM)
-Meertalige service
-Restaurant met een capaciteit van 76 personen
-Volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
-Privéparking (80 voertuigen, 4 toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit)
-Rechstreekse trein vanuit Oostende, stopt op 3 minuten wandelafstand van het Kloster Heidberg

www.klosterheidberg.beinfo@klosterheidberg.be

Meer van VISITWallonia :