Event management

May 26, 2020, 20:36
Laat ons samen de impact van de coronacrisis op de eventsector meten

Laat ons samen de impact van de coronacrisis op de eventsector meten

25 maart 2020

Het is tijd om te handelen! Help de sectorassociaties om de economische omvang van de Belgische evenementensector in kaart te brengen door onderstaande enquête in te vullen.

De vier grote vakassociaties binnen de sector hebben de verschillende regeringen een reeks van 8 prioritaire maatregelen gegeven die zo snel mogelijk moeten worden genomen om bedrijven en zelfstandigen in de evenementensector te beschermen. Vijf daarvan zijn al goedgekeurd (zie de ACC Roadmap). Maar de andere drie moeten er ook nog komen.

Maar we hebben dringend nood aan meer gegevens die de impact van de crisis op onze sector illustreren. Deze informatie zal ons helpen om de overheden te overtuigen dat onze sector onvoorstelbaar lijdt en meer steunmaatregelen nodig heeft.

Daarom lanceren ACC, Besa, Becas, Febelux, Experience Magazine, Event Flanders en Visit Flanders dit onderzoek dat wordt uitgevoerd door het expertisecentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool*.

Neem aub uw verantwoordelijkheid: vul deze enquête vandaag nog in en stuur ze door naar uw netwerk. Hoe meer deelnemers, hoe nauwkeuriger de gegevens, hoe beter we de sector in kaart kunnen brengen en hoe beter we de toegevoegde waarde ervan in de nationale economie kunnen aantonen.

Schermopname 54* Het expertisecentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool is gespecialiseerd in toegepast wetenschappelijk onderzoek binnen de eventsector. De informatie die u hen bezorgt wordt vertrouwelijk behandeld en zal in geen enkel beding op individuele basis gerapporteerd worden, enkel gegevens op (sub)sector niveau worden gepubliceerd.

acc besa becas febelux
xp eventflanders visitflanders