Event management

Sep 30, 2020, 22:56
BE Conference - Collisionable Moment wordt verschoven

BE Conference - Collisionable Moment wordt verschoven

19 maart 2020

In overeenstemming met de regelgeving van de Belgische autoriteiten met betrekking tot de huidige crisissituatie in de gezondheidszorg, kondigt MPI Belgium aan dat de ‘Collisionable Moment’ conferentie niet zal plaatsvinden op 2 april in de vorm en in het concept dat oorspronkelijk was gepland.

Het bestuur van MPI Belgium onderzoekt oplossingen om het evenement naar een andere datum te verplaatsen of om te zetten in een digitaal formaat.

De ‘Collisionable Moment’ conferentie gaat over het introduceren van de innovatieve ideeën in de evenementenindustrie en we zullen ons best doen om de alternatieven van nieuwe vormen van vergaderingen en evenementen te demonstreren.

Als u lid bent en gratis bent geregistreerd, is uw ticket geldig voor de opnieuw geplande editie. Als u een ticket heeft gekocht, wordt uw betaling terugbetaald, tenzij u ons laat weten de betaling voor het opnieuw geplande evenement te behouden.

Ondertussen nodigt MPI u uit om deel te nemen aan het komende webinar op 26 maart 17u00 CET: “Cancel, Postpone or Transform your event”

Meer van MPI Belgium :