Event management

Jul 18, 2019, 9:10
6 MICE-professionals op ECM Summer School 2018

6 MICE-professionals op ECM Summer School 2018

31 augustus 2018

European Cities Marketing organiseerde van 25 tot 29 augustus in Thessaloniki de 32ste editie van ECM Summer School, de ideale leerschool voor om kennis over de internationale meetingindustrie op te pikken. Toerisme Vlaanderen stuurde 6 MICE-professionals naar Griekenland om zich onder te dompelen in de wereld van zakelijk toerisme.

Van 25 augustus tot en met 29 augustus 2018 vond de jaarlijkse opleiding voor medewerkers van congresbureaus, toeristische diensten, congrescentra, hotels, DMC’s, PCO’s en meeting planners plaats. De ECM Summer School wordt georganiseerd door European Cities Marketing, de toonaangevende Associatie van Diensten Toerisme, congresbureaus en stadsmarketing organisaties in Europa.

Van zaterdag tot dinsdag werden er diverse workshops, ronde tafel gesprekken en sessies gepland, voornamelijk toegespitst op sales en marketing in de meetingindustrie. Tijdens de ECM Summer School leren de deelnemers nieuwe vaardigheden en kennis rond marketing, met het oog op verdere professionalisering.

Om de professionalisering van de Vlaamse en Brusselse meeting sector verder te ontwikkelen, sponsort Toerisme Vlaanderen de deelname van 6 medewerkers uit de Vlaamse MICE-sector aan deze ECM Summer School. Dit jaar viel de eer te beurt aan:

Twitter: #ECMSS18

Copyright foto's: ©ECM

www.toerismevlaanderen.be