Event management

Apr 24, 2024, 15:14
AssurEvents dekt ook uw materiaal in het buitenland

AssurEvents dekt ook uw materiaal in het buitenland

10 september 2015

AssurEvents laat u graag ontdekken wat de garantie 'Alle Risico's - Materiaal' precies inhoudt en hoe deze speciale verzekering u perfect beschermt. Het Franse agentschap Community deed beroep op AssurEvents voor het verzekeren van een evenement dat door hen werd verzorgd in New York, op Governors Island. Naar aanleiding van het Pardiso festival daar werd twee maanden lang een unieke tentoonstelling georganiseerd.

Bezoekers van het Nolan Park op Governors Island kregen de kans kennis te maken met een uitzonderlijk collectie opgebouwd uit attracties, draaimolens, animaties en foorkunstvoorwerpen uit de 19de en 20ste eeuw, samengesteld uit de privé collecties van Francis Staub en Regis Masclet.

AssurEvents kreeg de opdracht een verzekeringsprogramma te ontwikkelen dat rekening hield met de risico's die verbonden zijn aan het transport van deze oude installaties en het outdoor gebruik van de collectiestukken.

De attracties, die voor deze gelegenheid aan Community werden toevertrouwd, vertrokken per schip in containers van Frankrijk naar de Verenigde Staten. Van bij het vertrek in Frankrijk tot en met de terugkeer waren deze unieke stukken verzekerd in elke fase, dus zowel tijdens het transport, bij de op- en afbouw van de tentoonstelling als tijdens de exploitatie.

AssurEvents stelde een polis op met dekking van alle risico's (schade, slecht weer, vluchten ...) die het materiaal mogelijkerwijze kon lopen en die het goede verloop van het Paradiso festival in het gedrang konden brengen.

De objecten die aan Community werden zijn unieke en onvervangbare antiquiteiten, vandaar dat AssurEvents geregeld had dat de eventuele herstelkosten vergoed werden volgens de 'geautoriseerde waarde', met name de waarde van de stukken op de markt van de verzamelaars.

Welk land het ook is waar u uw materiaal naartoe stuurt of in gebruik laat nemen, AssurEvents biedt steevast de gepaste oplossing om u volledig in te dekken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.assurevents.com

Meer van AssurEvents :

AssurEvents