Event management

Apr 23, 2024, 11:53
AssurEvents zal in België aanwezig zijn. Enkele niet te missen data!

AssurEvents zal in België aanwezig zijn. Enkele niet te missen data!

14 april 2017

Dit jaar zullen de BEA Awards worden voorafgegaan door de Event & Communication Days. Gedurende twee dagen kunnen bedrijven en organisatoren kennismaken met leveranciers die kunnen bijdragen aan het succes van hun evenement. De Event & Communication Days zullen plaatsvinden op woensdag 19 en donderdag 20 april in ICC Gent, van 10u tot 18u. Breng AssurEvents een bezoek (*) op stand nummer 31!

(*) Enkel op afspraak: om een afspraak te maken, neemt u contact op met gabriella.iaccarino@assurevents.net

122017assurev siteInfosessie gehost door Nick Barnacott

Thema: "Waarom kan verzekering u helpen een opdracht binnen te halen"

Lezing gehost door AssurEvents, expert in Risk Management en advies inzake bijzondere risico’s sinds meer dan 30 jaar.

Donderdag 20 april van 10u30 tot 11u  - ICC Gent

BEA AWARDS 2017

Voor het derde opeenvolgende jaar, werkt AssurEvents met LEO BVBA samen voor de langverwachte Benelux Event Awards 2017. Deze prestigieuze ceremonie, die de beste communicatieagentschappen en eventorganisatoren beloont, zal plaatsvinden op 20 april 2017.

Tijdens deze avond zal AssurEvents, dat deel uitmaakt van de jury, de speciale "Safety & Insurance Award" uitreiken. Deze prijs bekroont het bedrijf dat het best rekening heeft gehouden met de risico’s omtrent de organisatie van zijn evenement, en alle nodige maatregelen heeft genomen om incidenten en onvoorziene omstandigheden te voorkomen.

18 finalisten presenteren zich dit jaar voor onze jury, waarmee het aantal deelnemers weer is toegenomen. Het bedrijf dat de meeste punten weet te verzamelen, zal de trofee binnenhalen.

AssurEvents groeit !

Het verzekeren van evenementen is meer dan ooit een van de sleutelfactoren van hun succes. De expertise van AssurEvents, in het beheren van verzekeringen voor evenementen in België en in de hele wereld, en de doetreffendheid van zijn teams zijn tegenwoordig algemeen gekend. Jullie zijn steeds talrijker om ons het vertrouwen te geven, en wij bedanken jullie daarvoor. Om op deze groeiende vraag te antwoorden, versterkt AssurEvents zijn teams.

"Onze diensten op het vlak van eventverzekering en bijzondere risico’s moeten met steeds specifiekere antwoorden gevolg geven aan en anticiperen op de steeds snellere evoluties binnen een sector die volop in transformatie is. Dit vergt een hoog niveau van expertise, maar ook een grote vakkennis. Dat is een belangrijk begrip bij AssurEvents. Het is in deze optiek dat wij interne opleidingen aanbieden zodat onze account managers op de hoogte zijn van de functionele ontwikkelingen en van begin tot eind betrokken zijn bij de projecten die ons worden toevertrouwd."

Met de opening van een kantoor in België breidt AssurEvents zijn commercieel team uit en zoekt het drietalige (FR-ENG-NED) personen in de eventsector.

Wij rekruteren in België. Zeg het voort !

www.assurevents.net

Meer van AssurEvents :

AssurEvents