Event Destinations

Nov 29, 2022, 19:35
Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

19 mei 2022

Oostende heeft een zeer brede waaier aan mogelijkheden wat betreft teambuilding activiteiten. Meet in Oostende werkt daarvoor samen met diverse partners, die we bij deze graag in de kijker zetten. Ontdek hun top activiteiten!

Xtreme Events

Beach booster:

Hou je van competitie en uitdaging? Wil je veel interactie tussen alle teams? Dan is de Beach booster een sterke energizer voor je groep. De beach booster zit boordevol afwisselende uitdagingen met zowel balans proeven, krachtproeven als concentratie proeven.

Het is een leuke mix van ludieke teamopdrachten met een competitief element! Het teamgevoel krijgt een flinke boost! De spirit wordt versterkt! Met regen of zonneschijn, poncho’s of zonnebrillen, … het maakt niet uit! We zien alleen maar lachende gezichten.

Activiteiten : XL-CUBE, Tangram XL, The Blind One, Enigma & Fire, Evenwichtsbalk, The balance one, Behendigheidsparcours, reuzenpuzzel, de melkkannen, Brancards Proef, Bamboe Challenge, Big Inflatable Ball, Kubb, Memory, The Architect, etc..

https://www.meetinoostende.be/nl/beach-booster 

Perfect+

Escape Game Oostende:

Wat krijg je als je de volgende zaken met elkaar combineert : spanning, logisch nadenken, cryptische raadsels oplossen, enigma's ontcijferen, teamwork, ontsnappen, overleg en de koningin der badsteden ? Onze unieke EscapeGame in Oostende. 

Een onvergetelijk en zeer interactief teamevent die alle voorgaande events doet verdwijnen in het niets. Geschikt voor iedereen binnen het bedrijf, zowel jong als oud, sportief of minder sportief, arbeider of bediende .... Fun gegarandeerd. 

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw voorstel.

https://www.meetinoostende.be/nl/escape-game-oostende 

Geoteam

City Challenge:

De City Challenge is geen saaie stadswandeling, maar een interactieve en uitdagende ontdekkingstocht door Oostende! Gewapend met een smartphone en een gps-ontvanger, ga je in teams op pad op zoek naar verschillende locaties. Je bezoekt niet enkel de bekendste plekjes van Oostende, maar je aandacht wordt ook gevestigd op minder gekende locaties of elementen in de stad. Samenwerking in je team is noodzakelijk om onze multimediale raadsels en uitdagende opdrachten op te lossen. Ook bonusopdrachten leveren verrassend veel extra punten op! Maar hou de rangschikking in het oog, want de andere teams zitten jullie op de hielen! Het fotoalbum dat je na afloop ontvangt, is een mooie herinnering aan jullie geslaagde teamactiviteit!

Een personal touch geven aan het spel? Dat kan! De City Challenge kan ook uitgebreid worden met gepersonaliseerde vragen, extra opdrachten of een tussenstop. Wij horen graag jouw ideeën!

https://www.meetinoostende.be/nl/city-challenge 

Captain Blue

Noordzeecruise windmolenpark:

Ontdek de windmolenparken op zee!

Gedurende de 5u durende vaart dompelt een Nederlands sprekende gids u onder van kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, naar exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute. Relax en geniet van de gezonde zeelucht. Het eindpunt is het windmolenpark op de Thorntonbank, zo’n 30km buiten de kustlijn. Een unieke ervaring!

Indien een tocht van 5u voor u te lang lijkt, dan kan u ook de windmolens op zee bezoeken met onze speedboot. Met onze speedboot ervaart u echte adrenaline en duurt de tocht zo een 1u40min.

https://www.meetinoostende.be/nl/noordzeecruise-windmolenpark

Meer van Meet in Oostende :