Event Destinations

Nov 27, 2021, 13:01
IBTM World klaar voor eerste face-to-face event in twee jaar

IBTM World klaar voor eerste face-to-face event in twee jaar

19 oktober 2021

IBTM World Barcelona, ​​dat face-to-face plaatsvindt tussen 30 november en 2 december in Fira Barcelona, ​​heeft twee maanden voor het evenement een sterke verkoop van exposanten aangekondigd, met een sterke vertegenwoordiging van enkele van 's werelds bekendste bestemmingen en leveranciers.

Exposanten zijn onder meer Dubai Tourism, Atout France, Germany Convention Bureau, Rwanda Convention Bureau, Meet in Ireland, Istanbul Convention Bureau, Cyprus Convention Bureau, het Hongaarse Conventiebureau, Norway Convention Bureau, die aanwezig zijn met 18 partners, Croatia Convention Bureau, Litouwen, Turespana Convention Bureau (Spanje), het Conventiebureau van Tsjechië, Hilton, Titanic Hotels, Hyatt, Basquetour en GL Events. Sardinië zal voor de eerste keer IBTM World bijwonen en Z-Factor uit Polen, dat softwareoplossingen levert voor veel van de toonaangevende hotelgroepen, zal zich bij het Tech-paviljoen voegen.

Exposanten kunnen profiteren van het interne standontwerp- en bouwteam van RX, SmartSpace, om hen te helpen een stand te creëren die voldoet aan de nieuwste richtlijnen voor gezondheid, veiligheid en fysieke afstand. SmartSpace werkt samen met klanten om unieke, hoogwaardige standoplossingen te leveren die bijdragen aan een hoge ROI en publieksbetrokkenheid.

Ross Curran, hoofd van SmartSpace: “De pandemie heeft geresulteerd in uitdagingen bij het vinden van standbouwers met beschikbaarheid, dus SmartSpace is een geweldige manier om dit te omzeilen. We hebben ons voorbereid op heropening met de geldende Covid-richtlijnen en al onze stands zijn Covid-compatibel. We hebben een team van getalenteerde ontwerpers bij de hand en we kunnen exposanten bij elke stap adviseren om ervoor te zorgen dat hun stands aantrekkelijk, duurzaam en veilig zijn, en instapklaar wanneer ze ter plaatse aankomen.”

David Thompson, Event Director, zei: "Onze fantastische exposantenverkopen tonen aan dat er een echte honger is om terug te keren naar evenementen. Mensen willen duidelijk zo snel mogelijk weer face-to-face afspreken en weer aan de slag, en we zijn verheugd dat veel exposanten terugkeren met grotere stands dan voorheen, en sommige met extra standpartners. We hebben robuuste veiligheidsmaatregelen getroffen voor IBTM World Barcelona en we kijken ernaar uit om veel van onze vrienden en collega's uit de branche op de beurs te ontmoeten."

Onder het thema ‘New Business, New Tech, New World’ zal IBTM World Barcelona zich richten op hoogwaardige één-op-één zakelijke bijeenkomsten, inspirerende educatieve inhoud en lonende netwerkmogelijkheden om deelnemers te helpen opnieuw verbinding te maken en te gedijen in het volgende hoofdstuk binnen meetings en events.