Event Destinations

Mar 31, 2020, 15:38
Rail Away 2020 : Business & Incentive Travel - European destinations by train

Rail Away 2020 : Business & Incentive Travel - European destinations by train

22 januari 2020

De eerste succesvolle editie van Rail Away krijgt dit jaar een vervolg op 29 september in het Train World Museum te Brussel. Rail Away zet landen en steden in de kijker die bereikbaar zijn per trein, een ecologisch transportmiddel dat steeds meer uitbreiding krijgt. Het is een MICE-evenement dat gratis toegankelijk is voor meeting-, incentive- & congresorganisatoren.

Rail Away 2019 verzamelde 22 MICE-aanbieders uit België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk. De workshop ontving 100 bezoekers en vond plaats tussen de schitterende treinen van het museum. Heel wat informatie werd uitgewisseld tijdens de vele “face-to-face” gesprekken tussen “planners & suppliers”.

Rail Away 2020 gaat dit jaar door op 29 september in de indrukwekkende lokettenzaal van de oude Stationhal van Schaarbeek van 18u00 tot 22u00. Op verzoek van veel meeting buyers zal de workshop worden voorafgegaan door een privébezoek met gidsen doorheen het ganse Train World Museum. Dé kans om sublieme machines van dichtbij te zien met tekst en uitleg over de fascinerende geschiedenis en toekomst van treinen (17u00 - 18u00).

Wenst u op de hoogte te worden gehouden van deze volgende editie en van de bestemmingen die aanwezig zullen zijn en wenst u een uitnodiging te ontvangen, stuur een berichtje naar: pauline@thecontactfactory.com   

Handig! De exposanten en de Convention & Toerismebureaus van de vorige editie kunt u nog bekijken: de PDF Brochure Rail Away 2019 toont “Facts & Figures” per stad met een overzicht van de hotelcapaciteiten, de conferentiecapaciteiten, de toekomstige hotelprojecten, de nieuwste meetinglocaties, de bereikbaarheid per trein, de HST-stations en de luchthavens. 

Informatie: “Rail Away” is een initiatief van www.thecontactfactory.com  en wordt georganiseerd door Pauline van Kooten.
Tel +32 3 257 11 20 Mob +32 475 330 517.