Event Agencies

Jun 6, 2023, 8:21
Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Mechelen Unboxed

Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Mechelen Unboxed

09 mei 2023

Geoteam is verheugd om zijn nieuwste concept genaamd Mechelen Unboxed te introduceren! Met volle inzet en passie werd aan deze uitdaging gewerkt om een unieke en innovatieve teambuilding-activiteit te creëren voor de stad Mechelen.

Het belang van teamwork is een bepalende factor voor het succes van een bedrijf. Het kan leiden tot betere communicatie, samenwerking en begrip van elkaars sterke punten. Met Mechelen Unboxed biedt Geoteam de perfecte manier om deze voordelen te ervaren terwijl je de stad Mechelen ontdekt.

Het concept is eenvoudig, maar uniek. Elk team krijgt een draagbare mini-escape box die bij een specifieke locatie in de stad hoort. Het doel is om de muntencode van de box te ontdekken door puzzels en raadsels op te lossen. Elke box heeft zijn eigen verhaal en is verbonden met andere locaties in de stad. Dit betekent dat je als team moet samenwerken en de stad moet verkennen om alle codes te verzamelen.

Wat Mechelen Unboxed echt uniek maakt, is de betrokkenheid van de stad bij het project. De legendes en verhalen rond gebouwen en figuren in de stad maken het niet alleen een leuke teambuilding activiteit, maar ook een culturele ervaring.

Het hoogtepunt van het spel is wanneer alle teams terugkeren naar de afgesproken eindlocatie en alle boxen in een bepaalde volgorde naast elkaar worden geplaatst. Als het verhaal van Mechelen correct is en alle muntencombinaties eveneens correct zijn, is de missie geslaagd! Het is een fantastische manier om samen te werken en tegelijkertijd de stad te verkennen.

Mechelen Unboxed is een geweldige manier om teambuilding op een hoger niveau te tillen. Als je op zoek bent naar een leuke en culturele ervaring om de band met je team te versterken, dan is dit zeker iets voor jou.