Event Agencies

Jun 6, 2023, 9:22
Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Perfect + - teamBuild’In Mechelen

Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Perfect + - teamBuild’In Mechelen

11 mei 2023

In den beginne was er niets. Enkel een simpele nederzetting met 5 families, ieder met hun eigen specialisatie en ambacht: bakkers, bouwers, kunstenaars, verhalenvertellers en boeren. Er is wel ambitie. Heel veel ambitie. Om te groeien. Om te bouwen. Samen. Een gouden tijdperk lonkt. Allemaal door teamwerk! 1 sleutel tot succes.

teamBuild’In Mechelen van Perfect+ … dat is bouwen aan Mechelen, bouwen aan je team. Steen voor steen. Proef na proef. Door het succesvol uitvoeren van verschillende challenges (zowel actief als intellectueel) bouwen de teams Mechelen op van een simpele nederzetting tot een moderne stad. Dit is enkel mogelijk als ze vlot en consequent samenwerken.

Niet enkel de stad groeit stap voor stap, maar ook de challenges ‘groeien’ mee. Van Vlaamse Primitieven tot Street Art. Van het Paleis van de Grote Raad tot de Lamotsite. Van de Gouden Carolus tot de Mechelse Maantjes. Van Romuldus en de waterduivel Nekker tot de roots van Beethoven.

Stap voor stap bouwen de 5 families Mechelen op. Hoe meer opdrachten er tot een goed einde gebracht worden, hoe meer gebouwen er bijkomen en de stad floreert. Terwijl Mechelen zich verder ontwikkelt, groeit natuurlijk ook de macht van de families. 

De families krijgen, verspreid over de volledige binnenstad, 2 soorten opdrachten voorgeschoteld. Thematische opdrachten gelinkt aan de specialisatie/ambacht, en challenges waarbij ze de hulp van andere families nodig hebben of het moeten opnemen tegens andere families. Van vragen over doe-opdrachten en degustaties tot praktische proeven. Stuk voor stuk geschikt voor een heterogene groep.

Eens alle doelen bereikt zijn en Mechelen het gouden tijdperk bereikt moet er natuurlijk 1 familie haar verantwoordelijkheid opnemen. Welke familie? Dit wordt bepaald door hun score en door het eindspel. Deze familie krijgt dan ook de sleutel van de stad in handen.