Event Agencies

Apr 20, 2024, 15:39
Luc Petit verkozen tot Waalse ‘Leader’ 2022 tijdens de LOBBY Awards

Luc Petit verkozen tot Waalse ‘Leader’ 2022 tijdens de LOBBY Awards

31 januari 2023

Op 24 januari 2023 ontving regisseur Luc Petit de titel van "Waalse Leider van het Jaar 2022", een bekroning voor zijn hele carrière. De LOBBY Awards, georganiseerd door LOBBY magazine – het magazine van de invloedssferen -, belonen elk jaar de leiders van het afgelopen jaar in België. In totaal werden er tijdens deze uitzonderlijke avond 10 prijzen uitgereikt.

De LOBBY Awards belichten de meest voorbeeldige en community-inspirerende laureaten. Door zijn functie, zijn persoonlijkheid, zijn acties draagt ​​de Leider van het Jaar een sterke boodschap uit aan de publieke opinie en hijst hij zijn bedrijf, zijn team, naar een fase van erkenning en prestatie, door de weg te tonen.

Naast Luc PETIT kregen ook andere grote Belgische persoonlijkheden een prijs: Isabelle De BORCHGRAVE (Artistieke LEADER van het jaar), Ilham Kadri (Vrouwelijke LEADER van het jaar), Bruno PANI (Brusselse LEADER van het jaar) in STROMAE (Buzz of the Year bij leadership).

Met deze prijs wordt de hele carrière van Luc Petit erkend. Het is niet alleen zijn werk om de waarde van het erfgoed te herstellen met shows zoals "Pinocchio" in het Château de Beloeil, "Inferno" ter ere van de tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo of de beroemde " Noël des Cathédrales", maar ook zijn verwezenlijkingen met een nationaal en internationaal bereik, zoals de opening van het EK voetbal in 2000, de organisatie van de Disney Cinema Parade in Parijs, "Quing Dao", de grote première van een Ging Show in China in 2019, werden tijdens deze ceremonie geëerd.

Meer van Luc Petit Création :