Event Agencies

Jan 25, 2021, 18:25
SUNSET EVENTS toont zich sterk!

SUNSET EVENTS toont zich sterk!

26 november 2020

Tussen twee lockdowns door kon Sunset Events rekenen op de loyaliteit van haar klanten en voerde hey verschillende projecten uit ... uiteraard met inachtneming van de geldende gezondheidsregels.

Op vraag van Nescafé Dolce Gusto organiseerde het bureau de handelsintroductie van zijn nieuwe reeks Genio S. Op het hoofdkantoor van Nestlé Belux bedacht het een concept genaamd "Home Sweet Home" en creëerde het een woonruimte voor de consument, waar gasten in kleine groepen kunnen worden verwelkomd. In het midden zorgde een interactieve tafel voor de show ... en de onthulling van de nieuwe Genio S.

Voor Partena Professionnal heeft Sunset Events een origineel concept bedacht om de “Back Together” van haar medewerkers te concretiseren (vóór de huidige lockdown).
Zo opende het bureau gedurende 4 weken een tijdelijk bedrijfsrestaurant genaamd "In The Air". Dit is de panoramische bovenste verdieping van het hoofdkantoor van de groep die voor de gelegenheid volledig werd getransformeerd. Elke middag verwelkomde dit pop-uprestaurant de medewerkers van het bedrijf ... met een adembenemend uitzicht over Brussel!

Ten slotte organiseerde het bureau op 16 en 17 november de 7de editie van Devday, een evenement dat honderden Franstalige IT-ontwikkelaars samenbrengt. Door Covid werd dit jaar gekozen voor een 100% digitale versie, met zo'n dertig internationale sprekers.