Event Agencies

Aug 25, 2019, 15:11
Sunset Events ziet het levenslicht

Sunset Events ziet het levenslicht

11 februari 2019

Deze maand schiet Sunset Events officieel uit de startblokken, met een exclusieve focus op het animeren van evenementen onder het motto: merkbelevingen zodanig uniek maken dat ze onvergetelijk worden. 

Ilona de Witt, businesspartner van Olivier Bialek, neemt de leiding van deze nieuwe structuur waar alvast 5 ervaren medewerkers actief zijn. Samen zullen ze nieuwe ambities koesteren en realiseren: “We vatten dit nieuwe avontuur aan, gesterkt door stevige referenties uit het recente verleden (JCDecaux, Delhaize, Ikea, Mercedes-Benz, Sisley …). En we mogen bij deze start rekenen op het vertrouwen van mooie merken als Nescafé Dolce Gusto, Partena, Levi’s, Amex en Shiseido. Onze ambitie is klaar en duidelijk: kwaliteit primeert. Wij willen onze klanten helpen om een effect van lange duur te creëren bij hun doelgroepen en content te ontwikkelen die ze met elkaar delen. Like a perfect sunset …!”, aldus Ilona de Witt. 

Sunset Events zal 4 evenementiële pijlers uitzetten: corporate, B2B, B2C en privé-evenementen. “Voor elk type evenement kunnen we putten uit onze ervaringen met de andere. Ik ben overtuigd van deze transversale verrijking en ik denk dat we in het verleden al onze bekwaamheid hebben aangetoond voor de 3 eerste pijlers. Privé-evenementen vormen een extra troef die we in handen hebben en die we graag zullen uitspelen; er is voldoende vraag naar,” verzekert de Witt.

Ook voor de value proposition van Sunset Events heeft Ilona de Witt een zeer duidelijk zicht op wat ze voor haar klanten wenst: “Elk evenement dat wij organiseren, moet naadloos passen in de communicatiestrategie van het merk. Onze evenementen moeten overeenstemmen met het DNA van het merk en volledig verbonden zijn met hun marketingcommunicatie. Een evenement is kortstondig, maar dat belet niet dat het een langdurig effect kan hebben; het moet gefundeerd zijn en lang kunnen uitdeinen. Het is veel meer dan een one shot. En wij willen zoveel meer zijn dan een regie van events zonder enige toegevoegde waarde.”

Meer info op: www.sunsetevents.be.