Event Agencies

Apr 23, 2019, 20:56
Eleven3 organiseert internationale events in Koninklijk Musea voor Schone Kunsten

Eleven3 organiseert internationale events in Koninklijk Musea voor Schone Kunsten

06 september 2018

Al meer dan 20 jaar is Eleven3 een uitgelezen partner van de Koninklijk Musea voor Schone Kunsten van België. De evenementenorganisator zorgt voor de coördinatie van privé events in de bekende Brusselse wetenschappelijke instelling. Afgelopen juni stonden twee grote internationale events op het propgramma.  

Het eerste evenement was een galadiner dat werd georgansieerd om de fusie tussen Atlas International Culture en HiSeas, voortaan bekend als Atlas by HiSeas, officieel te maken. Deze belangrijke stap inzake de Chinees-Europese relaties zal beide bedrijven in staat stellen om verdere bruggen tussen twee volkeren te bouwen.

Het tweede event was het SITA Customer Innovation Forum 2018 galadiner, georganiseerd in opdracht van Yellow Fish Ltd. De wereldwijd toonaangevende transport-IT en communicatiespecialist spitste zijn Forum 2018 toe op het vraagstuk hoe nieuwe technologieën een revolutie beloven teweeg te brengen in de luchtvervoersindustrie en hoe SITA van plan is om deze te gebruiken om luchttransport te vergemakkelijken.

www.eleven-intl.com