Event Agencies

Aug 8, 2020, 17:25
Leeuw van de Export kent 1 van de beste edities in jaren dankzij The Media House

Leeuw van de Export kent 1 van de beste edities in jaren dankzij The Media House

18 december 2017

Op woensdag 20 september werd door Flanders Investment & Trade (FIT) voor de 16e keer de Leeuw van de Export uitgereikt. Het team van The Media House stond in voor de volledige organisatie van de award-show in het Concertgebouw van Brugge. Niet minder dan 750 gasten namen deel aan het prestigieuze gebeuren. 

Met de Leeuw van de Export plaatst het Vlaams Agentschap voor internationaal ondernemen jaarlijks twee Vlaamse bedrijven in de spotlights die prat kunnen gaan op uitzonderlijke exportresultaten en -visie. De prijsuitreiking met aansluitend walking dinner en netwerking event vond dit jaar plaats in Brugge in aanwezigheid van tal van prominenten, waaronder Vlaams minister-president Geert Bourgeois.

In de categorie ‘Bedrijven met maximaal 49 medewerkers’ haalde Klingele Chocolade het van Lansweeper en Comsof. Skyline Communications kreeg de begeerde award in de categorie ‘Bedrijven met 50 of meer medewerkers’. Bekina® Boots en Soudal vervolledigden hier de top drie.

“Zowel Klingele Chocolade als Skyline Communications kunnen indrukwekkende exportprestaties voorleggen die getuigen van een sterke strategische visie en vastberadenheid om het te maken in de internationale arena”, gaf Vlaams minister-president Geert Bourgeois aan bij de prijsuitreiking. “Maar bovenal zijn het twee perfecte ambassadeurs om ondernemerschap in en vanuit Vlaanderen te promoten.”

The Media House stond in voor een perfecte organisatie en wist de 750 genodigden en 50 VIP’s een onvergetelijke ervaring rijker te maken. Niet alleen het academische gedeelte met de prijsuitreiking nam een rimpelloos parcours, ook de gesmaakte walking dinner met een breed pallet aan culinair verfijnde gerechten en de informele netwerking achteraf bleken onvervalste voltreffers. Meer zelfs: evaluatieformulieren geven aan dat deze 16de editie de “beste editie” in vele jaren was.

www.themediahouse.be

Meer van The Media House :