Event Agencies

Oct 16, 2024, 2:32
Lancering van The Little Voice, het nieuwe creatieve bureau van VO Group

Lancering van The Little Voice, het nieuwe creatieve bureau van VO Group

15 oktober 2024

VO Group kondigt de oprichting aan van The Little Voice, het nieuwe creatieve bureau binnen de groep. Ontstaan uit de samensmelting van de teams van VO Citizen en Voice Agency, onderscheidt The Little Voice zich door een heldere en gespecialiseerde dienstverlening, gedragen door een team met versterkte expertise in creative direction, mediastrategie en contentcreatie.

The Little Voice telt meer dan 20 meertalige medewerkers en zet de mens centraal in haar strategieën. Het bureau baseert haar aanpak op waarden als duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, inclusiviteit en nabijheid, waardoor er authentieke verbindingen ontstaan met elk publiek. Met een methode die geworteld is in empathie, creativiteit en connectie, bereikt het bureau doelgroepen op een persoonlijke en duurzame manier.

Philippe De Wulf, voormalig directeur van VO Citizen, neemt de leiding over van The Little Voice als General Manager. Met meer dan zes jaar ervaring aan het roer van VO Citizen en een carrière als leidinggevende bij Anouk Sendrowicz & Partners en 6+1 / 20Something, brengt hij een diepgaande expertise in institutionele en corporate communicatie mee.

Laurie Lacourt versterkt het team als Executive Creative Director. Met een indrukwekkende achtergrond bij onder andere FamousGrey, Publicis en Accenture Song, geeft ze vorm aan de creatieve visie. 

Nicolas Vanserseypen (Dentsu, Isobar) maakt het directieteam compleet als Digital Director, met de verantwoordelijkheid over de multichannel mediastrategie.

Het bureau biedt een volledig dienstenpakket aan: strategische planning, creatieve concepten, contentcreatie, digitale oplossingen, influencer marketing, mediaplanning en -aankoop, productie en on-the-ground activaties. In samenwerking met haar zusterbureaus VO Event en VO Europe zal The Little Voice deelnemen aan internationale en multidisciplinaire projecten binnen VO Group.

De huidige klantenportefeuille van The Little Voice komt voort uit de voormalige bureaus, en omvat gerenommeerde klanten zoals o.a. Carrefour, D'Ieteren, Forem, Brussel Mobiliteit, AWSR en Actiris.