Event Agencies

Jul 15, 2024, 8:11
John Jeanquart is de nieuwe algemeen directeur van Folks

John Jeanquart is de nieuwe algemeen directeur van Folks

27 juni 2024

Folks, een toonaangevend bureau op het gebied van events, hospitality, corporate travel en brand activation, heeft een belangrijke managementwijziging aangekondigd. Na enkele jaren van toegewijde dienst verliet Els Librecht haar functie als algemeen directeur. Ze wordt vanaf 28 juni 2024 vervangen door John Jeanquart.

Op basis van zijn ervaring en strategische visie neemt John Jeanquart, voormalig internationaal Sports Marketing Manager bij Redbull, de leiding van Folks over. Het is zijn ambitie om de uitmuntendheid en innovatie na te streven die het bureau altijd hebben gekenmerkt. “Ik ben vereerd om het roer over te nemen van dit bureau op mensenmaat, dat vooral de relatie met zijn klanten waardeert. Mijn doel is om ons dienstenaanbod te blijven ontwikkelen en tegelijkertijd onze positie als vertrouwde partner voor onze klanten te versterken”, aldus Johannes Jeanquart.

Al sinds de oprichting onderscheidt Folks zich met een persoonlijke aanpak en een niet-aflatende toewijding aan klanttevredenheid. Het bureau bedankt Els Librecht voor haar leiderschap en belangrijke bijdragen aan de groei en reputatie van Folks, en wenst haar het allerbeste bij haar toekomstige uitdagingen.

Meer van Folks :