Decors & Stands

May 26, 2020, 18:56
Tackle the coronavirus on your event!

Tackle the coronavirus on your event!

05 mei 2020

Binnenkort gaan beurzen en grootschalige evenementen ongetwijfeld weer door, maar dat niets meer hetzelfde zal zijn staat vast! Zoals in het verleden reeds meermaals bewezen, is onze eventsector zeer flexibel en uitermate creatief in het oplossen van problemen. In deze tijden zullen we onze krachten  moeten bundelen om toekomstige evenementen ‘corona proof’ te maken en ook Cover Flooring wil daar zijn steentje toe bijdragen!

Cover Flooring steunt dan ook de nota die vakfederaties zoals Febelux, Besa, CLC Vecta, Eventbranche.nl, …  onlangs voorstelden!

Wandelgangen organiseren voor eenrichtingsverkeer

Één van de belangrijkste voorstellen is het sturen van de bezoekersflow in éénrichtingsverkeer doorheen de eventlocatie. Deze wandelpaden kunnen zeer duidelijk aangegeven worden met onze tapijtlopers die we in elke gewenste kleur op locatie kunnen plaatsen.

Nood aan extra signalisatie? Ook dat is geen probleem! Wij denken graag creatief mee om de bezoekers de juiste richting uit te sturen.

Keep it safe!

Ook gescheiden in- en uitgangen of wachtzones bij registratie, catering en vestiaire verdienen de nodige aandacht! Deze zones kan je inrichten met onze full color prints! Wij printen de juiste pijlen, symbolen of waarschuwingen op onze tapijten om alles in goede banen te leiden. Zo is het voor alle medewerkers en bezoekers meteen duidelijk hoe ze een veilige afstand van mekaar kunnen houden.

Meer van Cover Flooring :

Cover Flooring