Decors & Stands

Sep 22, 2019, 14:30
7theaven zwaait de zomer uit met een knal, letterlijk en figuurlijk

7theaven zwaait de zomer uit met een knal, letterlijk en figuurlijk

11 september 2015

Het waren drukke maanden voor 7theaven en ook tijdens de laatste dagen van de zomer stonden er nog 2 grote opdrachten op de planning van deze special effects expert. Net zoals vorig jaar verzorgde 7theaven, samen met de collega's van Art Of Confusion, in opdracht van de gemeente Overijse het slotspektakel van de druivenfeesten.

Dit jaar stond de 20 minuten durende show helemaal in het teken van "150 jaar fier op onze druif".

Op een indrukwekkend 20 meter breed en 10 meter hoog waterscherm in het midden van een vijver werd de geschiedenis van de Overijse druiventeelt geprojecteerd. Deze momenten werden afgewisseld met een knap georchestreerd klank, licht, water en vuurwerk spektakel en de meer dan duizend toeschouwers genoten dan ook overduidelijk van de geslaagde show. Enkele hoogtepunten kan je alvast in het filmpje hieronder bekijken.

De drukke festivalzomer wordt elk jaar traditioneel afgesloten op Laundry Day in Antwerpen.

Het grootste eendags-dance-festival van België verhuisde dit jaar weliswaar naar het natuurdomein Middenvijver op Linkeroever maar ging qua decoratie terug naar de roots. Reuzegrote wasspelden, waspoederdozen en wasmachines sierden dan ook het terrein dat dit jaar 56.000 bezoekers mocht ontvangen. 7theaven werd door de organisatie van Laundry Day gevraagd om alle special effects op zich te nemen. Zo stonden er op de Mainstage alleen al 20 co2-jets, 12 single shots, 12 spraymasters, 6 x-wavers en meer dan 20 confetti-shooters waaronder de 2 gloednieuwe X-treme Stadium Shots. Deze shooters kunnen ofwel tot 6kg confetti in één keer de lucht in schieten ofwel streamers 50 meter ver laten vliegen.

Nu de zomer echt wel op z'n einde loopt, staat het team van 7theaven reeds klaar om ook tijdens de winter en feestmaanden uw evenement van de juiste effecten te voorzien. Zo hebben ze verschillende gloednieuwe sneeuw-effecten die zowel in- als outdoor een magisch sneeuwlandschap kunnen tevoorschijn toveren. En ook naar het vuurwerkseizoen wordt door de medewerkers van 7theaven reikhalzend uitgekeken, want volgens hen moet je het jaar eindigen met een knal.

Meer info vind je op hun site: www.7theaven.be

Video: hoogtepunten Slotspektakel Druivenfeesten

Meer van 7theaven :

7theaven