Benelux Event Awards

Jun 22, 2021, 22:15
De BEA Awards hebben de kaap van 1000 inschrijvingen gerond

De BEA Awards hebben de kaap van 1000 inschrijvingen gerond

25 maart 2019

Met meer dan 300 inschrijvingen voor het dagprogramma en meer dan 700 inschrijvingen voor de ceremonie met de uitreiking van de trofeeën, brengen de 21ste BEA Awards een mooie groep spelers uit de sector van de bedrijfsevenementen samen.

Men kon zich afvragen hoe de sector zou reageren op deze nieuwe versie van de BEA Awards, die steunt op een ceremonie die meer representatief is voor de eventsector. Daarnaast was het de vraag hoeveel publiek de openbare ‘live’ presentaties van de finaleprojecten zouden aantrekken. De eerste cijfers zijn een duidelijk antwoord op deze vragen.

"Aan de vooravond van de competitie zijn we zeer tevreden met deze cijfers", aldus Jean-Paul Talbot, medeorganisator van het evenement. "Ze getuigen van de goede gezondheid van de sector, maar ook van de zeer brede betrokkenheid bij het concept 'Share the Spotlight', dat alle actoren van de sector in de schijnwerpers plaatst. Verder wil ik ook nog wijzen op het uitstekende werk van alle partners die op verschillende niveaus aan de BEA meewerken."

Voor het dagprogramma van 27 maart zullen er ook een honderdtal studenten en docenten uit de sectoren 'event', 'marketing' en 'hospitality' van Vlaamse en Brusselse hogescholen aanwezig zijn.

“Het is vrij nieuw voor ons om de deuren van de BEA Awards open te stellen, maar hun aanwezigheid tijdens de projectpresentaties is perfect gerechtvaardigd. Morgen komen deze laatstejaarsstudenten op de arbeidsmarkt. Het is duidelijk een pluspunt voor iedereen dat zij de kans krijgen om te begrijpen wat de sector van de bedrijfsevenementen inhoudt, wie de actoren zijn en wat het potentieel ervan is.”

Na de projectpresentaties in het Congrescentrum Lamot (10.30 - 17.30 uur), zal de Nekkerhal de 21ste uitreikingsceremonie van de BEA Awards ontvangen. Deze avond, gepresenteerd door Virginie Claes en Dries Desmet, en in goede banen geleid door het agentschap Event Masters en een veertigtal BEA-partners, is gericht op innovatie, networking en het vieren van de winnaars, maar daarnaast komen ook alle andere actoren van de corporate eventsector aan bod.

De laatste tickets voor de BEA Awards werden maandag verkocht.

BEA2019 Banner sponsors2603bis

Meer van BEA Awards :