Benelux Event Awards

Apr 16, 2024, 20:10
BEA 2016 : voorstelling cases 10, 11 & 12

BEA 2016 : voorstelling cases 10, 11 & 12

29 januari 2016

De volgende weken laat Eventnews.be u, in absolute exclusiviteit, elke dag één of meerdere BEA finale cases ontdekken. In totaal zijn dit 21 voorstellingen van succesvolle cases die u als professional moet gezien hebben!

Alle - maar dan ook alle - details worden u trouwens LIFE meegegeven tijdens de BEA SNEAK PREVIEWS, voorstellingen van de cases life gebracht door de organisatoren, tussen 1 en 16 februari in verschillende knappe locaties te Antwerpen. Een volledig overzicht van de agenda is te vinden via deze link.

Deel 10/21: Balthazar Events | VVSG, Stad Antwerpen

ISWA: World Waste Congress

Van 7 tot 9 september 2015 vond het 'International Solid Waste Association' (ISWA) congress plaats in Antwerpen. De organisatie verwelkomde hierbij meer dan 1.300 experten, professionals, politici, academici en decission makers uit de wereldwijde afvalsector.

Deel 11/21 : Balthazar Events | Mobistar NV

Have a nice day!

Met het Have a nice day! Loyalty program wil Mobistar zijn bestaande klanten bedankten voor het vertrouwen. De Mobistar klanten een totaalbeleving garanderen: Suprising every day! #MobistarHaveANiceDay

Deel 12/21 : Balthazar Events | De Cronos Groep

Sintfeest: huis & tuin van de Sint

Een Sintfeest waar de kinderen kunnen van wegdromen! Een heuse ontdekkingstocht in het huis en tuin van de Sint met een overvloed aan animaties.

Alle info omtrent BALTHAZAR EVENTS: www.balthazarevents.be

of de BEA awards: www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :