Benelux Event Awards

Mar 28, 2024, 13:12
Expo Rent ondersteunt de BEA Awards als hoofdsponsor

Expo Rent ondersteunt de BEA Awards als hoofdsponsor

28 januari 2016

Dit jaar zal Expo Rent, al 25 jaar Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen, opnieuw nadrukkelijk aanwezig zijn tijdens de BEA Awards, in de hoedanigheid van hoofdsponsor. Daarmee wordt een jarenlange samenwerking ook in 2016 verder gezet. En er is meer, want de BEA Catering competitie zal kunnen rekenen op de ondersteuning van zusterbedrijf Party Rent.

De Benelux Event Awards zijn al jarenlang een niet te missen afspraak voor Expo Rent, zo vernemen we van Els Van Bouwel. “Het is een evenement waar de hele sector goed vertegenwoordigd is, en het zou jammer zijn om dat platform niet als vitrine te gebruiken. Het is een ideale gelegenheid om nieuwe dingen te laten zien aan de juiste mensen.”

Tijdens de BEA’s zorgt Expo Rent opnieuw voor de inrichting met onder andere tafels, stoelen, barkrukken, etc., maar ook de andere kwaliteiten van het bedrijf zullen nog eens in de verf gezet worden. “Expo Rent biedt de klant een enorme flexibiliteit. Het feit dat we over eigen transportmiddelen beschikken maakt dat we van niemand afhangen. We beschikken over commerciële mensen die heel kort op de bal zitten en hebben een heel uitgebreid gamma, zowel in de breedte, als in de diepte. En indien het nodig is, zijn we ook bereid om materiaal bij te kopen of bij te produceren. Verder kunnen wij ook grondplannen van de zaalindeling voorzien voor onze klanten en worden er moodborden gemaakt zodanig dat onze klanten dit ook heel eenvoudig aan hun klanten kunnen presenteren.”

Voor de BEA Catering competitie kan de organisatie rekenen op de ondersteuning van Party Rent, een zusterfirma van Expo Rent. “Party Rent staat in voor porselein, glaswerk en bestek, en vooral horecatoestellen. Je kan ook bij hen terecht voor podiumelementen, terrasstralers, ed. Het gamma is iets meer basic en afgestemd op een cash & carry formule. Party Rent gaat de materialen op een centrale plaats afzetten en ook terug opladen, terwijl de klant zelf gaat zorgen voor de verdeling.”

Naast de BEA-sponsoring valt er trouwens nog meer nieuws te rapen bij Expo Rent. Sinds kort heeft het bedrijf immers een gloednieuwe website. “We zijn erg blij met onze nieuwe, frisse website. Op de vernieuwde versie van www.exporent.be vindt met heel wat sfeerbeelden, en leggen we ook duidelijk onze manier van werken uit. En uiteraard worden er ook enkele toffe referenties gepresenteerd. Zeker de moeite om eens te bezoeken dus”, zo besluit Els Van Bouwel.

www.bea-awards.be

www.exporent.be

Meer van BEA Awards :