Benelux Event Awards

Apr 27, 2024, 3:10
BEA 2016 : voorstelling case 8 & 9

BEA 2016 : voorstelling case 8 & 9

28 januari 2016

De volgende weken laat Eventnews.be u, in absolute exclusiviteit, elke dag één of meerdere BEA finale cases ontdekken. In totaal zijn dit 21 voorstellingen van succesvolle cases die u als professional moet gezien hebben!

Alle - maar dan ook alle - details worden u trouwens LIFE meegegeven tijdens de BEA SNEAK PREVIEWS, voorstellingen van de cases life gebracht door de organisatoren, tussen 1 en 16 februari in verschillende knappe locaties te Antwerpen. Een volledig overzicht van de agenda is te vinden via deze link.

Deel 8/21 : DM&S  | Ardo

Ardo - Let's meet in the field

4-daags congres/event waarbij diverse doelgroepen (Key Accounts, suppliers, telers, personeel, ...) werden uitgenodigd in een uniek tentencomplex in het veld om de toekomst van de landbouw toe te lichten in het kader van een duurzame groenteteelt.

Alle info omtrent DM&S : www.dms.be

Deel 9/21 : City Cybes - Next Level | Mediahuis

Het Grootste Licht van De Standaard

In opdracht van De Standaard organiseerden we een unieke jongerenquiz verspreid over gans Vlaanderen. We ontwikkelden vanuit CityCubes een nieuw concept waarbij we als doel hadden om meer dan 20.000 jongeren effectief in contact te brengen met De Standaard. Het resultaat: een mix tussen online & offline activatie, interactiviteit, ambassadorships en vooral een zeer sterke merkbeleving. Deze frisse mix zorgde voor een unieke combinatie waardoor meer dan 4000 jongeren in real live geprikkeld werden door De Standaard en waardoor het lezerspubliek daadwerkelijk gestegen is. Om zo sterk mogelijk de juiste doelgroep te bereiken deden we voor deze organisatie beroep op meer dan 120 studenten event-management om ons te ondersteunen. Het was dus een event voor jongeren, door jongeren. CityCubes verzorgde het totaalpakket van A tot Z en ging zelf ook mee op zoek naar sponsors, locaties en studenten zodat het volledige verhaal binnen de 200K paste. Hierin zat het totale pakket vervat: 2 weken online voorrondes, 5 live rondes, 1 finale over gans België en een totaal communicatie-pakket gedurende 2 maanden. Een super tevreden klant en een zeer mooie ROI gaven de doorslag om dit dossier in te dienen voor de BEA's.

Alle informatie omtrent CITY CUBES – NEXT LEVEL : www.citycubes.be

of de BEA awards: www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :