Benelux Event Awards

May 1, 2024, 23:22
BEA 2016 : voorstelling cases 13, 14 & 15

BEA 2016 : voorstelling cases 13, 14 & 15

01 februari 2016

De volgende weken laat Eventnews.be u, in absolute exclusiviteit, elke dag één of meerdere BEA finale cases ontdekken. In totaal zijn dit 21 voorstellingen van succesvolle cases die u als professional moet gezien hebben!

Alle - maar dan ook alle - details worden u trouwens LIFE meegegeven tijdens de BEA SNEAK PREVIEWS, voorstellingen van de cases life gebracht door de organisatoren, tussen 1 en 16 februari in verschillende knappe locaties te Antwerpen. Een volledig overzicht van de agenda is te vinden via deze link.

Deel 13/21 : Luc Petit Création | L’ASBL Décrocher la Lune

Décrocher la lune

Op 26 september laatstleden, is Sancho nog een keer vertrokken om de Maan te veroveren... maar deze keer om de zon te brengen! Deze zesde editie van de stadsopera heeft niet gebroken met de traditie: de show die 15 jaar geleden werd gecreëerd met de 'louviérois', heeft opnieuw honderden mensen geëerd die op de scène of achter de coulissen hebben meegewerkt. In de traditie van de volksfeesten van de stad, hebben de lokale artiesten samen de terugkeer van Sancho gevierd. Tal van culturele spelers en burgers werden samengebracht. 'Décrocher la lune' een gigantisch schilderij, een levende muurschildering die de stad doet oplichten en duizenden toeschouwers enthousiast maakt. Circus, dans, theater, muziek, verbluffende decors : alle ingrediënten voor een volledige show, bevolkt door reuzen, denkbeeldige wezens, verrassende effecten... 'Décrocher la lune', dat is ook een liefdesverhaal, met La Louvière en Sancho Gilles in de hoofdrollen. Deze onverschrokken reus draagt in zich alle kracht, al het leven, heel de geschiedenis van de Louviérois. Hun moeilijkheden, maar ook hun vreugde en hun hoop. Sancho Gilles is degene die zich in de menigte begeeft, en die met hen verhalen, vriendschappen en ontmoetingen deelt. Het is hij die in zijn klim de idealen van alle louviérois meeneemt bij het beklimmen van de kerktoren. Hij wint het hart van La Louvière door in zijn hand de maanster te houden en zo aan te tonen dat niets onmogelijk is!

Alle informatie omtrent LUC PETIT CREATION : www.lucpetitcreation.biz

Deel 14/21 : VO Group | ASBL Waterloo 1815

Waterloo 2015

De organisatie van de 200ste verjaardag van de Slag van Waterloo, het grootste herdenkingsevenement van het jaar 2015 in Europa.

Deel 15/21 : VO Group | ASBL Waterloo 1815

Inferno

De openingsshow van de 200ste verjaardag van de Slag van Waterloo, georganiseerd door VO Communication en Luc Petit Création op 18 juni 2015.

Alle info omtrent VO GROUP : www.vo-group.be

BEA awards: www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :