Audiovisueel

Apr 26, 2024, 5:26
Meer dan 200 gasten op feestelijk openingsevent van Chauvet

Meer dan 200 gasten op feestelijk openingsevent van Chauvet

01 december 2015

Meer dan 200 lichtprofessionals woonden de feestelijke opening van de Europese vestiging van Chauvet in Gent bij. Tegelijkertijd werd het 25-jarige bestaan van het bedrijf gevierd met een avond boordevol festiviteiten, productdemonstraties, muziek én een adembenemende lichtshow. Het evenement op uitnodiging lokte gasten uit diverse landen en kenmerkte zich door een overvloed aan food & drinks, waaronder een unieke ‘Chauvet’-branded champagne.

Als tweede Europese vestiging van Chauvet zal het kantoor in België tegemoetkomen aan de vraag in België, Nederland en Luxemburg. In samenwerking met Chauvets Britse vestiging zal de nieuwe locatie ook een belangrijke rol spelen in de service en de ondersteuning van distributeurs elders op het Europese vasteland, met speciale nadruk op Frankrijk, Duitsland en Italië.

Onder de hoogtepunten van de avond was er een wervelende lichtshow die voluit steunde op het materiaal van Chauvet en de ruime zaal perfect wist te vullen met een prachtige spektakel met invloeden uit rock, EDM en andere muzikale genres.

Oprichter en voorzitter Albert Chauvet en de Europese General Manager Michael Brooksbank hielden beiden een openingsspeech en verwelkomden de gasten persoonlijk in de nieuwe faciliteit. Later kregen de gasten de kans om meer over het bedrijf te weten te komen aan de hand van een begeleide rondleiding en een evocatieve video over Chauvet.

"De avond was een allround fantastisch evenement" vertelde Albert Chauvet. "Bovendien was dit dé ideale gelegenheid om onze klanten te ontmoeten en meer te weten te komen over hun noden en wensen."

Vice President Berenice Chauvet was evenzeer enthousiast over de feestelijke avond. "We werden overweldigd door de opkomst van meer dan 200 gasten. Hoewel we een nieuwkomer zijn op de markt hier, hebben we bewezen dat we al een belangrijke aanwezigheid in de regio hebben. "

Dankzij de nieuwe vestiging in België kan Chauvet haar steeds sterker wordende positie in Europa verzilveren. "We kijken ernaar uit om de Europese lichtmarkt beter dan ooit te kunnen dienen via onze België faciliteit", besluit Chauvet's Europe Manager Michael Brooksbank. "We hebben een zeer succesvolle start in België gehad en te horen aan de positieve reacties van al onze gasten, zijn we hoopvol dit een blauwdruk zal zijn voor onze toekomst in Europa.”

www.chauvetlighting.eu

Meer van Chauvet :