Audiovisueel

Aug 23, 2019, 19:27
Rogues palmt rode loper in op Star Wars première in Londen

Rogues palmt rode loper in op Star Wars première in Londen

15 januari 2016

De RH1 had recent een ontmoeting met zowel R2-D2 en Darth Vader als Chewbacca, The Jedi Knights en alle andere Star Wars figuren toen de Rogue RH1 Hybrid van CHAUVET Professional ingezet werd voor de belichting van de rode loper tijdens de Londense première van The Force Awakens. Colin Bodenham van Utopium deed beroep op de high-output bewegende spot/beam om de belangrijkste elementen van de wervelende Star Wars première in de spotlights te zetten.

Het event vond plaats in Leicester Square en lokte zowel bekende bezoekers als enthousiaste fans die uitgedost waren in een bonte mix van Star Wars kostuums.

Darth Vader opende de officiële plechtigheid door over de rode loper te schrijden, gevolgd door de Jedi Knights. Kort daarop voegden ook de andere sterren van de film, met inbegrip van Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson en Adam Driver, zich bij hen. Zij werden allemaal van Los Angeles naar Londen overgevlogen in een speciale ‘R2-D2’-gestreamde Dreamliner jet.

Bodenham plaatste 24 Rogue armaturen aan het uiteinde van de de rode loper, op de luifels van de bioscoop en op het tijdelijke podium dat speciaal voor dit event werd opgesteld. Om de ‘star power’ van de Star Wars cast en figuren te accentueren, characters, creëerden de Rogue RH1 Hybrids mee de juiste setting voor de video- en fotoreportages van dit evenement.

Om de RH1 Hybrid armaturen in beam-modus te laten werken, deed Bodenham beroep op de scherpe (1° - 4.5°) Chauvet beam-hoek en een indrukwekkende output van niet minder dan 170.000 lux op 5 meter. Dit allemaal om de lange rode loper-zone correct in beeld te krijgen.

Over CHAUVET Professional

CHAUVET Professional biedt innovatieve, professionele verlichtingsarmaturen voor zowel de productie- en touringmarkt als voor permanente installaties in theaters, horecagelegenheden, cruiseschepen, clubs, televisie- en ‘architainment’ toepassingen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.chauvetprofessional.com.

Over Chauvet

Chauvet, met hoofdkantoor in de VS, is een toonaangevende wereldwijde producent van professionele verlichtingsarmaturen, trussen en aanverwante apparatuur, die perfect voldoen aan de behoeften van de verschillende sectoren. Chauvet heeft vier belangrijke merken: CHAUVET® DJ, CHAUVET® Professional, ILUMINARC® en TRUSST®. Ze delen allemaal Chauvets unieke strategie om de beste te zijn in elk marktsegment, waar ze hun competitief voordeel in termen van waarde, innovatie en prestaties, met de nadruk op LED-technologie, kunnen uitspelen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.chauvetlighting.com.

Meer van Chauvet :