Audiovisueel

Apr 23, 2024, 18:42
Klanten enthousiast over samenwerking met Trimex

Klanten enthousiast over samenwerking met Trimex

17 november 2015

“Het was zeer fijn samenwerken. We weten dat als we met jullie werken alles piekfijn in orde is.”

Wat maakt al deze klanten enthousiast om met Trimex samen te werken? Trimex werkt zeer flexibel en kan rekenen op een creatief team. Voeg daarbij 35 jaar ervaring in de evenementenwereld voor een indrukwekkende lijst van klanten en je begrijpt dat we niet onbeslagen ten ijs komen.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat jouw event tot in de puntjes verzorgd is en beantwoordt aan de eisen van de klant. Je krijgt een visueel sterk concept met realistische beelden die omgezet worden in een succesvol evenement. Hierbij wordt het evenwicht tussen prijs en kwaliteit nauwlettend in het oog gehouden. Je project is een toppertje! En je klant is tevreden!

Het einde van het jaar nadert zeer snel en voor ons team betekent dat nog even een tandje bijsteken. Afgelopen weekend begonnen we met een personeelsfeest in de Ethias Arena te Hasselt, gevolgd door een conferentie voor de tiende verjaardag van een internationale klant in de Kruitfabriek en een tweedaagse internationale conferentie in het Hilton in Antwerpen. We bouwen in Wenen een stand  voor de ‘European Gas Technology Conference’ en voor de klimaattop in Parijs bouwen we twee standen. Eén voor de ‘Exhibition of low carbon solutions’ in ‘ Le Bourget ‘en één tijdens ‘ SIF 15 ‘ in ‘Stade de France ‘ in Parijs.

We sluiten het jaar af met een groot klanten-event in Brussels Kart Expo en natuurlijk naar goede gewoonte met ‘Music for Life!’.

Het nieuwe jaar starten we in stijl met ‘Klara in de Singel’.

…..nog niet overtuigd?!  We komen graag eens langs om samen met jullie te zoeken naar de juiste, creatieve oplossing voor jullie projecten!

www.trimex.be

Meer van Trimex :

Trimex