Audiovisueel

Mar 29, 2024, 12:29
The Rental Group neemt Novid over

The Rental Group neemt Novid over

06 maart 2020

Novid begint aan een spannend nieuw hoofdstuk. Het bedrijf werd overgenomen door The Rental Group BV (TRG), waartoe ook de bedrijven AllRent en Easy2Rent behoren.

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom? “Vanuit een zakelijk perspectief hebben wij als bedrijfsleiders de verantwoordelijkheid om beslissingen op lange termijn te nemen die in het beste belang van het bedrijf zijn. In deze periode van snelle ontwikkeling, met name op technologisch gebied, is deze overname een logisch vervolg voor Novid. We zijn ervan overtuigd dat met deze synergie 1 + 1 veel meer is dan 2 ", verklaren de oprichters Wouter Van Beirendonck en Vicky Waldukat. Beiden verlaten het bedrijf. "Novid zal voor ons altijd een intense herinnering blijven, een zeer inspirerende fase van ons leven. Een tijdperk waarin we ook al jaren nauw samenwerken met speciale klanten en leveranciers. Bedankt daarvoor! "

"TRG streeft er ook naar om haar klanten een unieke ervaring te bieden en staat garant voor een flexibele en persoonlijke service met een 100% tevredenheidsgraad. Bovendien past het aanbod van diensten en producten van de twee bedrijven perfect bij elkaar. Novid biedt een breed scala aan LED's voor binnen en buiten. En dat is precies wat TRG-klanten verwachten. TRG heeft op zijn beurt een breed scala aan schermen en hardware, wat een ideale aanvulling is op Novid. En met de overname van Novid geeft TRG een sterke impuls aan haar groeistrategie. We zijn ook blij om het avontuur met Matthieu Halet voort te zetten, hij blijft aandeelhouder en verantwoordelijk voor de Franstalige markt”, aldus Jan van Dijk, CEO van The Rental Group.

Wat brengt de toekomst?

De verschillende merken blijven bestaan. “Er zijn geen plannen om de naam Novid te wijzigen. Klanten willen kunnen kiezen, we bieden u nu nog meer opties bij TRG.”

Meer van Novid :