Audiovisueel

Mar 31, 2020, 9:47
MOTCHA nam een ‘vliegende’ start!

MOTCHA nam een ‘vliegende’ start!

19 februari 2020

MOTCHA, DBvideo’s nieuwe social media video departement beloofde ons een ontdekkingsreis doorheen hun studio’s en diensten.

De uitnodiging prikkelde de nieuwsgierigheid al : Een MOTCHA branded vliegtuig nodigde gasten uit op een customer journey : See, Think, Listen, Do, Care. Die belofte werd waargemaakt. De kantoren waren voor de gelegenheid omgebouwd tot een luchthaven, met gates, catering op wieltjes, hostessen en een hartelijke crew. Al op de parking werd men onthaald door een luchthavenmedewerker in fluojas en met lichtsignalen.  Het inchecken verliep vlot en het bagage claim departement nam onze spullen in bewaring.

Iedereen wandelde glimlachend door zijn customer journey : See, Think, Listen, Do & Care.

Men werd geprikkeld met lekker eten en drinken, geëntertaind door de social video pop quiz van videomarketeer Matthieu van den Bogaert, en men kon eigen vliegtuigjes vouwen en lanceren.

Daarna werd de gasten uitgenodigd om zelf voor de camera te staan. In de greenkey studio kreeg men attributen aangereikt om zelf de veiligheidsinstructies in een vol vliegtuig te doen. Wie zich liever rustig waagde aan een eerste camera-ervaring kon plaatsnemen aan de interview desk, opgenomen met een Iphone multicam set en live gestreamed uiteraard : een dienst die MOTCHA levert.

Velen namen ter plekke hun nieuwe profielfoto.  Een pop up greenkey leent zich daar blijkbaar perfect toe. Met 1 klik veranderde je de gifgroene achtergrond naar een bestemming of achtergrond naar keuz : op de Malediven, voor de Eiffeltoren, in de straten van New York of voor een hippe bakstenen muur, met 1 foto had je genoeg voor al je social media profielen.

In de post-productiecellen werd real-time gewerkt aan de aftermovie, ter plekke gemaakt en gemonteerd.  En toch vonden de monteurs nog alle tijd om je de nodige toelichting te geven bij hun taken.

Bij het uitchecken kreeg je dan nog een koffertje mee vol leuke attenties, passend bij de aangeboden diensten en de customer journey insteek van de avond.

13/2 MOTCHA kick off … je moest erbij geweest zijn!  Maar wie het niet was, kan gelukkig alles ook zelf boeken of meemaken.

Alle diensten van MOTCHA kan je terugvinden op de website : MOTCHA.be

En natuurlijk ook altijd op Instagram, Facebook en LInkedin.