Audiovisueel

Oct 23, 2018, 22:11
Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA

Panasonic krijgt CTS-accreditatie van AVIXA

15 december 2017

De AV Training Academy van Panasonic heeft recentelijk de CTS accreditatie mogen ontvangen van AVIXA. Hierdoor kunnen professionele AV-dealers en verhuurbedrijven nu Renewal Units verdienen binnen het CTS™-programma (Certified Technology Specialist).In de meer dan 30 jaar dat AVIXA, het vroegere InfoComm International, het CTS-programma beheert, hebben meer dan 11.000 personen en bedrijven een CTS- registratie gekregen.

CTS-houders worden binnen de sector gezien als technologiespecialisten. Een van de vereisten voor het programma is een permante vorming. CTS-houders moeten dan ook regelmatig cursussen bijwonen om hun accreditatie te kunnen behouden. Vanaf november 2017 kunnen ze ook met cursussen van Panasonic Visual punten halen voor het CTS programma.

"We zijn blij dat we Panasonic in Europa mogen verwelkomen in ons Renewal Units- programma", zegt Pamela Taggart, Senior Director of Development Europe bij AVIXA. "Panasonic heeft de status van geaccrediteerde RU Provider verworven dankzij hun cursussen van hoge kwaliteit. CTS groeit in Europa en wordt steeds vaker door bedrijven en personen gebruikt om zich te onderscheiden. CTS wordt steeds meer een binnen de AV- community vanwege de meetbare voordelen die het brengt. De status van RU Provider maakt de cursussen van Panasonic nog waardevoller."

"Panasonic kan als RU Provider voor AVIXA kwalitatieve AV-cursussen bieden die voor de deelnemers een extra meerwaarde hebben", zegt Siegmar Küll, European Training Manager van Panasonic. Om in aanmerking te komen voor deelname aan de Panasonic Visual Academy en voor CTS-punten, moeten Panasonic-partners zich registreren bij het Partnerprogramma van Panasonic. Dit programma biedt een groot aantal extra voordelen, waaronder toegang tot gratis online trainingsmodules en een volledige bibliotheek met productinformatie en technische bestanden.”

Klik hier voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions