Associaties

Jun 21, 2018, 18:30
Bureau-managers jagen op jong talent tijdens The Hunt

Bureau-managers jagen op jong talent tijdens The Hunt

26 mei 2017

Na jarenlang saneren en reorganiseren, trekt de communicatie-business terug aan en staat de arbeidsmarkt opnieuw onder druk. Met als gevolg: snellere rotatie van medewerkers en een tekort aan instromend talent. Daarom bedachten de Young Accounts van ACC Belgium: The Hunt, een speed dating sessie tussen bureau-managers en laatstejaars studenten communicatie, (event)marketing en technologie, naar analogie met de CDate Night, waar de Creatieve Directeurs elk jaar hun stagiairs kiezen uit de laatstejaars art-studenten.

The Hunt gaat door op donderdag 29 juni van 12u00 tot 15u00 in Club Cabane, te Antwerpen Linkeroever, waar vanaf 16u00 ook St.-Canneke doorgaat: de presentatie van de meest innovatieve Cannes Lions door de Belgische juryleden in Cannes.

182017accthehunt site

Tijdens The Hunt krijgen bureau-managers de kans om net afgestudeerde jongeren, die op zoek zijn naar een job in de creatieve sector, face to face te ontmoeten; ze uit te nodigen voor een extra gesprek op hun bureau; ze een golden Ticket voor St-Canneke te geven of ze meteen een job aan te bieden.

Kandidaat-managers melden zich aan bij twiggy.caels@accbelgium.be. Laatstejaars studenten registreren zich op accbelgium.be door te klikken op The Hunt.

Meer informatie:

Twiggy Caels

twiggy.caels@accbelgium.be

+32 (0)499/54.15.36

www.accbelgium.be