Vaste & tijdelijke locaties

Feb 22, 2024, 5:42
Organiseer een kunstzinnige workshop in ‘Petit Jacques’

Organiseer een kunstzinnige workshop in ‘Petit Jacques’

05 december 2023

Jacques is de trendy eventlocatie ‘in the heART of Antwerp’. Het historische pand is het ouderlijke huis van kunstschilder Jacob, of zoals het in het doopregister staat, ‘Jacques’ Jordaens. De kleine afzonderlijke ruimte aan het binnenplein kreeg de toepasselijke naam ‘Petit Jacques’ en kan apart geboekt voor workshops voor groepen tot 24 personen.

‘Petit Jacques’, het kleine zaaltje van de eventlocatie ‘Jacques’, kan apart geboekt worden voor uiteenlopende evenementen. In het zaaltje staat, naast een bar met barkrukken, ook een grote lange gastentafel die plaats biedt aan 24 personen.

De infrastructuur en faciliteiten van ‘Petit Jacques’ zijn perfect afgestemd op het organiseren van een workshop. Alle faciliteiten zijn aanwezig om workshops perfect te omkaderen en tot een succes te maken. Bovendien wordt er samengewerkt met tal van experten in hun vakgebied. De mogelijkheden zijn legio:

- kunstzinnige workshops over schilderen en tekenen, sculpture painting van 3D-figuren, graffiti, creatief met glas, ...
- culinaire workshops rond cocktails, samen koken, wijndegustatie, ...
- een business-workshop rond een welbepaald thema, een brainstorming met collega’s, ...

Uiteraard kan ‘Petit Jacques’ ook gecombineerd worden met de huur van de andere zalen van Jacques: het charmante binnenplein, Jacques room en Jacques basement.