Vaste & tijdelijke locaties

Dec 7, 2023, 13:39
Ontdek de Van der Valk Hotels in Wallonië

Ontdek de Van der Valk Hotels in Wallonië

17 november 2023

Sinds de oprichting heeft de hotelketen Van der Valk zich gevestigd als een van de toonaangevende namen binnen de Europese hospitality-wereld. Uitgaande van de principes van uitmuntendheid, authenticiteit en een passie voor service, heeft de keten zich met succes uitgebreid naar verschillende landen. In België, en met name in Wallonië, streeft Van der Valk ernaar unieke ervaringen aan te bieden die comfort, moderniteit en culturele onderdompeling op harmonieuze wijze combineren. Elke Waalse vestiging is een getrouwe vertegenwoordiging van deze waarden, maar heeft ook telkens een eigen identiteit waarmee men zich onderscheidt.

MonsVan der Valk Hotel Mons Congres & Spa

... Dit hotel, genesteld in het hart van Mons, is een echt juweeltje. Met 9 zalen voor uw evenementen, is het de perfecte plek voor vergaderingen en feesten. Het restaurant neemt u mee op een reis met onvergelijkbare gastronomische smaken. Het aangrenzende WCCM, een congrescentrum beheerd door Van der Valk, maakt het mogelijk om congressen, catering en accommodatie te combineren zonder lastige verplaatsingen voor de deelnemers.

Meer info

Liege SelysVan der Valk Hotel Luik Sélys

... Een perfecte combinatie van historische verfijning en modern comfort. Met 8 ruime zalen voor elk type evenement, is Sélys een voor de hand liggende keuze. Ervaar de uitstekende keuken van het restaurant l'Atelier du Sélys terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over de daken van Luik.

Meer info

CharleroiVan der Valk Hotel Charleroi Airport

... Van der Valk Hotel Charleroi, ideaal gelegen tussen de belangrijkste wegen, is uw bevoorrechte partner voor uw MICE-evenementen. Onze 10 modulaire zalen passen zich aan elk type vergadering of seminar aan, tot 250 personen. Na uw activiteiten, trakteert u uw gasten op een gastronomische pauze in ons restaurant, beroemd om zijn selectie van vlees uit de hele wereld.

Meer info

VerviersVan der Valk Hotel Verviers

... Hotel Verviers, gelegen in een zorgvuldig gerestaureerd oud treinstation, combineert historische charme met hedendaagse luxe. Op een steenworp afstand van de majestueuze Hoge Venen en dicht bij het beroemde circuit van Spa-Francorchamps, biedt ons etablissement een natuurlijke ontsnapping. Tegelijkertijd is het een uitzonderlijke locatie voor uw professionele evenementen in een van onze 9 zalen met een maximale capaciteit van 300 personen.

Meer info

NivellesVan der Valk Hotel Nivelles-Zuid

... Het Van der Valk Hotel Nivelles-Sud**** Superior, gelegen nabij de A7/E19 snelweg, biedt perfecte toegankelijkheid vanuit grote steden zoals Brussel, Namen en Charleroi. Het beschikt over 15 high-tech vergaderzalen, geschikt voor 4 tot 650 personen. Gasten hebben de beschikking over 155 comfortabele kamers, een restaurant, een brasserie, een cocktailbar, twee zwembaden, een wellnessruimte, een fitnessruimte en een grote gratis parkeerplaats met elektrische oplaadpunten.

Meer info

WaterlooVan der Valk Hotel Waterloo

... Dicht bij Brussel, op korte afstand van de ring en de beroemde Leeuwenheuvel, onderscheidt Van der Valk Hotel Waterloo zich door zijn elegantie en praktische bruikbaarheid. Met onze 4 modulaire zalen die tot 100 deelnemers kunnen herbergen, is het de ideale plek voor uw zakelijke bijeenkomsten. En voor een smakelijke pauze, laat u zich verleiden door ons terras of door de verfijnde lokale keuken van ons restaurant, La Sucrerie. Waterloo, een harmonieuze combinatie van zaken, geschiedenis en gastronomie.

Meer info

Liege CongresVan der Valk Hotel Luik Congres

... Gelegen op een steenworp afstand van het congrespaleis van Luik, is Van der Valk Hotel Luik Congres een toonbeeld van veelzijdigheid en welzijn. Met zijn 5 modulaire zalen en 219 kamers voldoet het aan alle evenementenbehoeften. Na een drukke dag kunt u zich terugtrekken in onze wellnessruimte voor ultieme ontspanning. Voor de sportievelingen biedt het fitnesscentrum Kinéo een verkwikkende sessie. Kies voor Luik Congres om werk, ontspanning en prestatie te combineren.

Meer info

Elk hotel in onze collectie in Wallonië is ontworpen om onvergetelijke verblijven te garanderen, of het nu gaat om professionele evenementen, zakenreizen of een weekendje weg. Aarzel niet om elk van hen te ontdekken voor uitzonderlijke momenten.

We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen,

Het Van der Valk Wallonië team.